Dolar $
32.24
%-0.04 -0.01
Euro €
34.75
%-0.09 -0.03
Sterlin £
40.54
%-0.15 -0.06
Çeyrek Altın
3924.48
%-0.06 -2.31
SON DAKİKA
Paraf üstü web
Halkbank mobil
Kobi Salı 26 Eylül 2023 08:26

KOBİ'LERE FİNANSAL AKTİVİTE DESTEĞİ

KOBİ ve Start Up'ların dünya ekonomisindeki rolü giderek artarken rekabetçi şartlar altında başarılarını sürdürülebilir kılmak bir zorunluluk halini alıyor.

KOBİ'lere finansal aktivite desteği

Yeni istihdam alanları yaratılmasındaki katkıları, piyasa koşullarındaki değişikliklere uyum sağlama yetenekleri, ekonomik ve sosyal kalkınmanın sağlanmasındaki etkileri sayesinde KOBİ ve Start Up’lar, ülke ekonomilerinde gün geçtikçe daha vazgeçilmez bir konuma ulaşıyor. Bulut tabanlı yeni nesil ön muhasebe ve finans platformu KolayBi’ de KOBİ ve Start Up’lar başta olmak üzere birçok işletme için sunduğu geniş kapsamlı hizmet portföyüyle finansal istikrarı büyümeye dönüştürüyor. 

Yılın ilk yarısında hayata geçen yeni modüller sayesinde KOBİ ve Start Up’lar için sundukları hizmetleri genişlettiklerini belirten KolayBi’ COO’su Cem Ekinci, “Mevcut ürünün hangi depo ve stokta yer aldığını tek ekrandan kontrol etme imkanı sunan Depo Modülü, mali müşavirlere mükelleflerinin iş süreçlerini takip edip GİB, SGK ve Beyanname işlemleriyle ilgili tüm süreçleri tek ekrandan yönetebilme imkanı veren KolayBi’Link, kolay e-fatura kesme uygulaması KolayBi’Jet ile hizmet gamımızı büyüttük. Şu an asıl odaklandığımız nokta ise platformumuzu, KolayBi’ Portal adı altında işletmelerin tüm finansal ihtiyaçlarını karşıladığımız bir yapıya dönüştürdüğümüz gerçeği. KOBİ ve Start Up’ların finansal aktivitelerinin yüzde 39’unu karşılayan bir platform olarak, çok yakında eklenecek yeni ürünler ve servis bankacılığı sayesinde KOBİ’lere finansman sağlayacak ve çözümlerimizi daha çok geliştireceğiz” dedi. 


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR