Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Perakende Pazar 31 Aralık 2023 07:00

KIŞIN GERÇEK KEYFİ ARZUM OKKA RİCH'DE

Türkiye'nin ilk ve tek karıştırıcılı cezveli, sütlü Türk Kahve Makinesi Arzum OKKA Rich, Türk kahvesinin yanı sıra onlarca farklı içecek hazırlamanızı sağlayacak.

Kışın gerçek keyfi Arzum OKKA Rich'de

Arzum Okka Rich, kışın gerçek keyfini yaşamanızı sağlıyor. Bağımsız bir araştırma şirketinin çalışmasına göre Türkiye’de bir ilk olan; karıştırarak sütlü Türk kahvesi pişirme özelliğine sahip Arzum OKKA Rich, sütlü, klasik, közde ve sert Türk kahvesi pişirme seçenekleriyle herkesin aradığı lezzete, pratik bir şekilde ulaşmasını sağlıyor. Tek seferde, bol köpüklü, 5 fincan okkalı klasik veya sütlü Türk kahvesi pişiren Rich, yetenekleri kahveyle de sınırlı değil.

Rich, Akıllı Auto Brewing Altitude Detection sistemi ile bulunduğu ortamın ideal pişirme sıcaklığını tespit ederek dünyanın her yerinde aynı lezzette Türk kahvesi yapabilmenize olanak sağlıyor. Kahve pişirme sıcaklığını damak zevkinize göre artırıp azaltmanıza da imkan tanıyor. Sesli ve ışıklı uyarı sistemiyle pişirme süreçlerini bildirir. Karıştırıcılı ve paslanmaz metal cezvesi, tek parçalı özel iç yüzeyi ile kolay bir temizlik sunuyor.

ABONE OL