Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Perakende Cumartesi 16 Aralık 2023 02:08

KIŞI SICACIK GEÇİRMEK İSTEYENLERE TERMAL ÜRÜNLER

Marks & Spencer sıcacık bir kış mevsimi geçirmek isteyen herkes için zengin termal ürün çeşitleri sunuyor.

Kışı sıcacık geçirmek isteyenlere termal ürünler

Marks & Spencer’ın termal koleksiyonunda kadın, erkek ve çocuklar için birbirinden kullanışlı giyim ürünleri, pijamalar, iç çamaşırları ve çoraplar yer alıyor. 

Son teknoloji kullanılarak tasarlanmış ve üretilmiş hafif, kullanışlı termal ürünlerle, kış aylarında herkes sıcacık olacak. Hem soğuk kış aylarında seyahatlerinin tadını çıkarmak isteyenler hem de günlük yaşamında konfor arayanlar için birçok seçenek sunan Marks & Spencer’ın termal ürünleri vücuda tam oturması ve rahatlık sağlaması için ekstra streçe de sahip.

Ekstra sıcaklık için ise Heatgen™ teknolojisi ile üretilen ürünler, hafif ve yumuşak kumaşlarıyla yok hissini yaşatıyor. Heatgen Plus™ ise optimum yalıtım ve olağanüstü yumuşak bir his sağlıyor. Heatgen Plus™ termal ürünler, basic tasarımları ve renkleri, rahat kalıpları ile atletten tayta ve body’den pijamaya birçok formda sunuluyor.

Marks & Spencer’ın termal çorapları ise tasarımlarıyla fark yaratıyor. Çok sevilen Spencer Bear™’dan, kış mevsimini yansıtan şık desenlere, yılbaşı temasından basic tasarımlara birçok seçeneğiyle sıcaklık ve şıklığı bir arada sunuyor.

Çocuklar için de birbirinden eğlenceli desenlerde termal pijamalar yer alıyor. Çocuk kategorisindeki termal pijamalar dinozor ve bulut desenlerinin yanı sıra Minnie Mouse ve Spider Man gibi çok sevilen karakterlerin baskılarıyla da öne çıkıyor.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR