Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Perakende Cumartesi 16 Aralık 2023 02:15

KIŞ SEZONUNU SICACIK BATTANİYELERLE KARŞILIYOR

Havaların soğumasının ardından şık ve özgün ev tekstili ürünleriyle tüketicilerin beğenisini toplayan Lova Yatak, zarif desenleriyle birbirinden şık battaniye seçenekleri ile evleri sıcacık bir atmosfere bürüyor.

Kış sezonunu sıcacık battaniyelerle karşılıyor

Yeni battaniye koleksiyonuyla, kullanıcılara farklı alternatifleri sunan Lova Yatak, kış günlerinde ihtiyaç duyulan yumuşak ve sıcak dokularıyla evinizin dekoruna da uyum sağlıyor. Çocuklarınıza masal anlatırken veya sevdiklerinizle film izlerken kendinizi sarıp sarmalayacağınız yumuşacık zarif battaniyeler altında günün stresini ve yorgunluğunu atabilirsiniz. 

Ev tekstili kategorisinde geniş bir ürün portföyü ile dikkat çeken Lova Yatak, Lauren Battaniye ile evlerinize estetik bir dokunuş sağlarken, evlerinizi şıklıkla buluşturuyor.   

Ann Battaniyeler, Lova Yatak’ın minimal tasarım anlayışıyla buluşarak sıcak ve huzurlu bir ortam yaratmanın yanı sıra tarzınızı da yansıtmanıza olanak tanıyor.  

Lova Yatak’ın modern ve sade tasarım anlayışlarıyla dikkat çeken Lana ve Audrey Battaniyeler, çizgili desenleri ve pamuksu yapısıyla öne çıkıyor.


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR