Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Perakende Cumartesi 16 Aralık 2023 02:55

KIŞ SEZONU MOBİLYA TRENDLERİNE UYGUN 5 ÖNERİ

Kelebek Mobilya, zamansız mobilyaları ve global tasarım vizyonuyla hazırladığı koleksiyonlarını kullanıcılarıyla buluşturuyor. Estetik bir anlayışla hazırlanan Kelebek ürünleri, her tarzdan her eve rahatlıkla uyum sağlıyor

Kış sezonu mobilya trendlerine uygun 5 öneri

Kelebek Mobilya, zamansız mobilyaları ve global tasarım vizyonuyla hazırladığı koleksiyonlarını kullanıcılarıyla buluşturuyor. Estetik bir anlayışla hazırlanan Kelebek ürünleri, her tarzdan her eve rahatlıkla uyum sağlıyor. Ortaya koyduğu tasarımlarını Gestalt yaklaşımı ve Bauhaus tasarım yaklaşımıyla birleştirerek yeni Türk stilizasyonu yaratan Kelebek Mobilya, 2023 kışı için belirlediği trendlerle öneriler yapıyor.

Doğal ve organik tasarımlar

2023 yılında sıkça tercih edilen doğal malzemelerin kullanıldığı mobilyalar, 2023 kışında da popüler olmaya devam ediyor. Ahşap, bambu ve doğal lifler gibi organik malzemelerin kullanıldığı mobilyalar, sıcak bir atmosfer yaratmaya yardımcı oluyor. Kelebek Mobilya tarafından özenle hazırlanan  Piena Tekli Koltuk, ahşap ayakları ve keten kumaşıyla dikkat çekiyor.

Canlı renkler

Yazın enerjisi kış aylarında da devam ederek canlı renklerin kullanıldığı mobilyalar gözde olacak. Parlak sarılar, kırmızılar, maviden turkuaza uzanan renkler ve yeşiller gibi canlı tonlar, yaşam alanlarına yeni bir hava katmaya hazırlanıyor. Oturma odaları ve yatak odalarının vazgeçilmez tamamlayıcısı, Kelebek Dekor kategorisinde yer alan Arch Kırlent ile yeni bir görünüm kazanmak çok kolay. 

Minimalist tasarımlar

Yaşam alanlarını etkisi altına alan minimalizm, modern iç mekân tasarımlarında sıkça tercih ediliyor. Sadelik ve temiz hatlar, minimalist mobilyaların ana özellikleri arasında yer alıyor. Basit, işlevsel ve zarif tasarımların yanı sıra fonksiyonel mobilya grupları, ferah bir atmosfer yaratmada etkili oluyor. Japon minimalizminden esintiler taşıyan Norel TV Ünitesi, farklı kullanım seçenekleri, sade ve şık tasarımıyla bu kış evlerde yerini almaya hazırlanıyor.

Yumuşak ve dokulu kumaşlar

Sıcaklık ve konfor önem kazandığı soğuk kış günlerinde içleri ısıtacak ürünlere ihtiyaç duyulurken, mobilyalarda yumuşak dokulu kumaşlar tercih ediliyor. Kadife, süet veya yün gibi sıcak ve dokulu malzemeler, rahatlık ve lüks hissi verirken yaşam alanlarında samimi bir atmosfer oluşturuyor. Kelebek Mobilya tarafından özenle hazırlanan Aida Puf ve Beige Halı evlere sıcaklık getiriyor.

Geometrik desenler

Geometrik desenler, mobilyalarda ve aksesuarlarda sıkça tercih edilen trendler arasında yer alıyor. Özellikle aksesuarlarda geometrik desenler, mekâna hareketlilik ve görsel ilgi katmada etkili oluyor. Kelebek Dekor kategorisinin eşsiz parçalarından geometrik desen detaylı Nica Tablo, ıhlamur ağacından üretilen çerçevesiyle Kelebek’e özel el emeği ile üretildi.


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR