Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Perakende Pazar 31 Aralık 2023 07:00

KELEBEK MOBİLYA'DAN YENİ YILA MERHABA

Kelebek Mobilya, lambadan oda kokusuna, tablodan kırlente, kitap tutucudan buhardanlık ve mum setine kadar birbirinden özenli, modern ve özgün ürünleriyle yaşam alanlarını zenginleştiriyor.

Kelebek Mobilya'dan yeni yıla merhaba

Kelebek Mobilya, yılbaşına özel hediyeleriyle yaşam alanlarına yenilik katıyor

Marka, lambadan oda kokusuna, tablodan kırlente, kitap tutucudan buhardanlık ve mum setine kadar birbirinden özenli, modern ve özgün ürünleriyle yaşam alanlarını zenginleştiriyor. Evlere samimi bir hava katmayı hedefleyen Kelebek Mobilya, özel renk kombinasyonlu fonksiyonel ürünleriyle tamamlayıcı bir hale getiriyor.

 

Yeni yıl ruhunu yansıtan Shine Kırlent

 

Yılbaşı ağacı şeklinde bir araya getirilen payet detaylarıyla Shine Kırlent, parlak ve ışıltılı görünüşüyle yaşam alanlarına eğlence getiriyor. Yılbaşı çoşkusunu yaşatan Shine Kırlent, oturma alanlarında sıcak bir karşılama alanı hazırlıyor. Yumuşak dokusu ve kaliteli malzemeleriyle konforlu bir kullanım sunan bu kırlent, vazgeçilmez hediye seçeneği olarak yer alıyor.

 

Kırmızının tutkulu hali: Passion Tablo

 

Kelebek Mobilya tarafından özel el emeğiyle üretilen Passion Tablo, kırmızı, altın ve gümüş renklerinin eşsiz birleşimiyle hazırlanıyor. Ihlamur ağacından üretilen tablo çerçevesiyle yaşam alanlarına sofistike bir hava katıyor. Yılbaşı renkleriyle ön plana çıkan Passion Tablo, odalara canlılık kazandırıyor.

 

Happy Seramik Buhurdanlık ve Mum Seti

 

İşlevsellik ve zarafetin buluşma noktası Happy Seramik Buhardanlık ve Mum Seti, yılbaşı temalı kutusuyla özel bir hediye seçeneği olarak yer alıyor. Evlere ferahlık getiren özel set, tasarımıyla minimal çizgiler katıyor. Buhardanlık, mum ve koku esansından oluşan set, yaşam alanlarını sakinleştirerek huzurlu bir atmosfer kazanmasını sağlıyor.

 

Peony Çubuklu Oda Kokusu

 

Verbena limonu, sandal ağacı ve şakayık çiçeğinin karışımıyla ferah yaz akşamlarını hatırlatan Peony Çubuklu Oda Kokusu, Kelebek Mobilya tarafından satışa sunuluyor. Yılbaşı coşkusunu yaşatan Peony Çubuklu Oda Kokusu, evleri mis gibi kokularla doldurarak benzersiz bir hediye deneyimi yaşatıyor.

 

Soho Kitap Tutucu

 

Estetik keskin detaylarıyla dikkatleri üzerine çeken Soho Kitap Tutucu, doğal renk tonlarıyla evlerde kolaylıkla kombinlenebiliyor. Kitapları güvenle tutarken aynı zamanda dekoratif bir obje olarak da kullanılabiliyor. At figürünün incelikle işlendiği ürünün detayları, satranç oyununu anımsatırken kitap severlere yılbaşında özel bir hediye deneyimi olarak sunuluyor.

 

Konsept Sarkıt Füme Tekli Tavan Aydınlatma

 

Modern tasarımıyla yaşam alanlarına şıklık katan Konsept Sarkıt Füme Tekli Tavan Aydınlatma, çağdaş görünümüyle odak noktası haline geliyor. Parlaklığıyla odalara sıcak bir atmosfer katan aydınlatma, hem kullanışlı hem de estetik bir çözüm sunarak odaların ambiyansını değiştirme fırsatı tanıyor. Füme rengiyle bağdaştırılan ürün, minimalist kullanım şekliyle dikkat çekiyor.

 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR