Dolar $
32.57
%0.11 0.03
Euro €
34.66
%-0.29 -0.1
Sterlin £
40.62
%-0.02 -0.01
Çeyrek Altın
4060.75
%-0.16 -6.49
SON DAKİKA
Sigorta Cuma 07 Mayıs 2021 02:36

KATILIM SAĞLIK; BİR SİGORTADAN FAZLASI

Türkiye'nin ilk faizsiz özel sağlık sigortasını hayata geçiren Katılım Sağlık, sigortalılarına sunduğu acil ambulans, online doktor, ücretsiz diş paketi gibi zengin ek hizmetlerle farkını ortaya koyuyor.

Katılım Sağlık; bir sigortadan fazlası

Pandemi sürecinde, Katılım Sağlık’ın yeni sağlık çözümlerine dijital platformlardan kolayca ulaşılıyor. Katılım Emeklilik Genel Müdürü Ayhan Sincek, “Katılım Sağlık markamız değişen koşullara etkili çözümler getiren ek hizmetleriyle bir sigortadan daha fazlası” dedi. Sincek, katılım esaslı sağlık sigortalarının derinleşmesine katkı sağladığı markaları Katılım Sağlık’ın 2021 yılında büyüyerek gelişmeye devam ettiğini belirtti. Pandeminin, sigorta sektörünü çok hızlı şekilde dönüştürdüğüne dikkat çeken Ayhan Sincek, “Türkiye’nin ilk faizsiz özel sağlık sigortasını sektörle buluşturan Katılım Sağlık olarak, sağlık ürünlerimizle birlikte pek çok avantajlı ek hizmet de sunuyoruz. Bu avantajlar, asistans şirketleri işbirliklerimiz sayesinde ambulanstan doktora, diyetisyenden psikoloğa kadar zengin bir yelpazede sıralanıyor. Dijitali merkeze alan alt yapımızla, uzman insan kaynağımızla ve yenilikçi yaklaşımımızla hayata dokunan her türlü sağlık ihtiyacını karşılamaya çalışıyoruz” dedi. 

Sektöre öncülük yapıyoruz 

Ayhan Sincek, “Katılım Sağlık olarak kurumsal tarafta sunduğumuz özel grup sağlık sigortası kapsamında yönetimini üstlendiğimiz 156 kurumsal müşterimiz ve 40 bin sağlık sigortası poliçemizle sağlık alanında da büyümemizi sürdürüyoruz ve Katılım Sağlık’ın sektörü derinleştirerek öncülük yaptığına şahit oluyoruz. Katılım Emeklilik olarak hayatın her alanına yönelik ürünlerimizle katılım esaslı BES ve katılım sigortacılığında öncü rol almaktan gurur duyuyoruz. 779 bin BES sözleşmesi, 190 bin sigorta sözleşmesi ve 4 milyar TL’yi aşan fon büyüklüğümüzle her yıl sektörün üzerinde büyümeye ve sektörümüzü büyütmeye devam ediyoruz.”


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR