Dolar $
32.38
%-0.32 -0.1
Euro €
34.81
%0.17 0.06
Sterlin £
40.78
%0.33 0.13
Çeyrek Altın
3952.04
%-0.84 -32.96
SON DAKİKA
Perakende Pazartesi 20 Kasım 2023 17:44

KATI ŞAMPUANLARLA PARLAK SAÇLAR

The Body Shop'un, çeşitli saç tiplerine özel geliştirdiği saç bakım ürünlerine bir yenisi daha eklenerek yeni katı şampuan serisi sizlerle buluşmayı bekliyor.

Katı şampuanlarla parlak saçlar

Organik muz püresi, Yerel Adil Ticaret Shea yağı ve zencefil esansiyel yağı ile zenginleştirilmiş Banana, Shea, Ginger isimli 3 farklı çeşidi bulunan, gezegen dostu şampuan barları, sülfat içermeyen formülüyle saçı temizlenmiş, yumuşatılmış ve nemlendirilmiş hissettirerek benzersiz bir duş deneyimi sunuyor.

Sağlam bir tutuş sağlamak için ergonomik olarak tasarlanan katı şampuanlar, 50 yıkamaya kadar kullanılabilme imkanı sağlarken, içeriğindeki bitki özleri sayesinde yüksek köpürme elde edeceğiniz duş rutinlerinizin vazgeçilmezi olmaya aday.

Banana Besleyici Katı Şampuan

Kabarmaya eğilimli kuru saçlar için geliştirilen organik muz püresi de dahil olmak üzere %93 doğal kaynaklı içeriklerle üretilmiş Banana Besleyici Katı Şampuan, nem tutucu kompleksiyle, saçınızı kökten uca nemlendirerek, daha az kabaran pürüzsüz saçlara kavuşmanızı sağlayacak.

Shea Onarıcı Katı Şampuan

Kırılmaya eğilimli yıpranmış ve kuru saçlar için formüle edilen Shea Onarıcı Katı Şampuan, muhteşem fındık kokusu ile büyüleyerek, içeriğindeki Shea yağı ile saçınızı onarırken, aynı zamanda saçı yenilemeye ve güçlendirmeye de yardımcı olacak.

Ginger Katı Şampuan

Zencefil esansiyel yağı, huş ağacı kabuğu ve beyaz söğüt kabuğu özleri dahil olmak üzere %93 doğal kaynaklı içeriklerle üretilmiş olan Ginger Katı Şampuan, kuru, kaşıntılı, pul pul dökülen saç derileri için çare olmaya geliyor. Saçınızı nemlendirmeye ve beslemeye yardımcı olarak, kuru saç derisini rahatlatacak. Saçlarınızın kırılmadan derinlemesine temizlenmiş hissetmesini sağlayacaksınız.

ABONE OL