Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
İnşaat ve emlak Perşembe 21 Aralık 2023 13:25

KARMAŞIK DAMAR YAPILARINA İNOVATİF ÇÖZÜM

Invamed AR-GE laboratuvarlarında geliştirilen ve ileri teknoloji, yüksek kalite standartlarına sahip üretim kampüsünde üretilen SteerCATH Rehber Kateter, karmaşık damar yapılarına özgü yenilikçi çözümler sunuyor.

Karmaşık damar yapılarına inovatif çözüm

Şirket açıklamasına göre, farklı endovasküler müdahalelerde, damar içi girişimlerde, kanamanın kontrol altına alınması için çeşitli stratejiler kullanılıyor. Bu stratejiler, damar yapısının karmaşıklığını ve karşılaşılan hastalıkların çeşitliliğini dikkate alarak geliştirildi. İlgili bölgeye ulaşmak için ise çeşitli şekil, çap ve boyutlarda tasarlanmış kılavuzlar ve tıbbi cihazlar kullanılıyor. Doktorlar bu özel aletlerle damarlara ulaşarak sorunları çözüyor ve kanamayı kontrol altına alıyor. Bu sayede hastanın sağlığına yönelik müdahaleler daha güvenli ve etkili bir şekilde gerçekleştirilebiliyor.

Invamed AR-GE laboratuvarlarında geliştirilen ve ileri teknoloji, yüksek kalite standartlarına sahip üretim kampüsünde üretilen SteerCATH Rehber Kateter, karmaşık damar yapılarına özgü yenilikçi çözümleriyle öne çıkıyor.

Bu yönlendirilebilen rehber kateter, sadece standart düz versiyonu sunmakla kalmayıp, aynı zamanda önceden şekillendirilmiş şaftlı bir versiyon sunarak diğer yönlendirilebilir kılavuzlardan ayrılıyor. Bu özellik, cihazın daha etkili ve hassas bir şekilde manevra yapmasına olanak tanıyor. Minimal invaziv cerrahi için özel olarak tasarlanan söz konusu kateter, doktor kontrolünde çalışan bir mekanizma ile donatılmış böylece karmaşık damar yapılarına yönlendirilmiş kontrol edilebilir bir çözüm sunuyor.

Cihaz, kullanıcının kontrolündeki sap (proksimal uç) ile yönlendiriliyor. Bu özel tasarım, kateterin yönlendirilebilir bölümünün (uç) tepkisini optimize ederek hassas kontrol ve tork tepkisi sağlıyor. SteerCATH, cerrahlara vücut içinde belirli bir hedef konuma rehberlik etme şansı tanıyarak cerrahi müdahalelerde güven ve etkinlik sunuyor.

SteerCATH, cerrahi ihtiyaçlara esnek bir çözüm sunarak tek yönlü, iki yönlü, dört yönlü ve çok yönlü yönlendirme seçeneklerine sahip. Bu seçenekler genellikle çoklu düzleme eğilimli kateterler veya çoklu düzlem eğilim kateterler olarak cerrahlara çeşitli durumlara uygun yönlendirme seçenekleri sunuyor. Sadece tedavi cihazları için değil, aynı zamanda teşhis cihazlarının yerleştirilmesine de son derece uygun olan SteerCATH, ergonomik bir tasarıma sahip.


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR