SON DAKİKA
Gastronomi Cumartesi 05 Ekim 2024 16:10

KAHVE YANINDA LEZZET KITIRTISI

Humm Organic, kahve keyfini taçlandıracak hem lezzetli hem de sağlıklı atıştırmalıklarını kahve severlerle buluşturuyor. Markanın kahve yanına en çok yakışan yüzde yüz organik, vegan ve glütensiz kurabiye ve kek çeşitleri, sağlıklı yaşam tarzınızın da destekçisi.

Kahve yanında lezzet kıtırtısı

Kahve, günün her saatinde keyifli bir deneyim sunarken, yanında tüketilen atıştırmalıklar kahve tadını daha da zengin hale getiriyor. Kahve ile en çok tercih edilen atıştırmalıklardan biri de kurabiye ve kekler. Günümüzde sağlıklı yaşam trendleriyle birlikte temiz içerikli, enerji veren ve doğal malzemelerle yapılan atıştırmalıklara ilgi artarken, Humm Organic’in doğal, organik, vegan, şeker ve koruyucu içermeyen lezzetli ve besleyici seçenekleri, Türk kahvesinden espressoya, filtre kahveden latteye her çeşit kahve ile mükemmel bir uyum yakalıyor. İşte Humm Organic’ten herkese uygun seçenekler sunan, kahve rutinlerinin yıldızı olacak lezzetler…

Kahve yanında organik kurabiye

Yüzde yüz organik zencefil ve tarçınla zenginleştirilen, yine organik buğday unu ve elma suyu ile birleşen kurabiyeler, kahvenin yanında aromatik bir zenginlik vadediyor. Keçiboynuzlu ve fındıklı kurabiyeler ise, kendine has tadıyla kakao severlere güzel bir alternatif sunuyor. Organik ve vegan sertifikalı kurabiye, lif ve mineraller açısından da zengin bir atıştırmalık.

Hem organik hem glütensiz hem de vegan kekler

Humm Organic markasının organik, glütensiz ve vegan içerikli kekleri, içerisindeki organik kakao, hurma dolgusu, kavrulmuş fındık ve kakao ile sağlıklı beslenme ve tatlı ihtiyacını dengelemek için en doğru seçim. Organik muz lezzetiyle zenginleştirilen muzlu kekler ise organik elma suyu ve organik hurma pekmezi gibi doğal bileşenleri sayesinde sağlıklı bir enerji kaynağı. Lezzetli olduğu kadar besleyici ve doyurucu aynı zamanda şeker ilavesiz.