Dolar $
32.26
%-0.04 -0.01
Euro €
34.85
%0.03 0.01
Sterlin £
40.54
%-0.1 -0.04
Çeyrek Altın
3967.45
%0.22 8.66
SON DAKİKA
Paraf üstü web
Halkbank mobil
Kobi Salı 21 Şubat 2023 02:09

KADIN GİRİŞİMCİLERE E-TİCARET PLATFORMU

Tedarik zinciri yönetimi entegrasyonlu B2B e-ticaret platformu DepoDone, üretim ve tüketim zincirinin her basamağında kadınları girişimciliğe teşvik etmeyi ve bu sayede kadın istihdamını artırmayı hedefliyor.

Kadın girişimcilere e-ticaret platformu

Üretici seçimlerinde kadın girişimcilere öncelik veren DepoDone, yüzde 65’le sektörün en yüksek kadın çalışan oranına sahip. Şirket, yüzde 40 oranındaki kadın üreticinin ürünlerini 2 bine yakın işletmeyle buluşturarak kadın girişimcilerin ürünlerini lokal bir bölgeden yüzlerce işletmeye ve tüm Türkiye’ye ulaştırma imkanı tanıyor.

DepoDone, onlarca bağımsız üreticinin birbirinden lezzetli ve sağlıklı ürünlerini mobil uygulama aracılığıyla küçük işletmelerin kolayca sipariş vermesini sağlıyor. Tek ekrandan yüzlerce ürüne ulaşan işletmeler, koli ile sipariş dayatması olmadan, üretici fiyatlarıyla sipariş ettikleri ürünleri sevkiyat ücreti ödemeden en geç 48 saat içerisinde teslim alabiliyor.

Sürdürülebilir üretim yapan küçük ve yerel üreticiler ve tedarikçilerin ürünlerini işletmelere ulaştırarak zaman ve maliyet kayıplarını en aza indiriyor. Küçük ve yerel üreticinin her zaman yanında olan ve destekleyen bu yerli girişim, üreticilerin ihtiyaç duyduğu her anda onlara destek oluyor. Şirket, hammadde temininden ambalajlama-paketleme desteğine, lojistik çözümlerden ürün pazarlamasına kadar pek çok noktada küçük üreticiye yol gösteriyor.


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR