Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Perakende Cumartesi 16 Aralık 2023 02:12

JENDUE'NUN TÜRKİYE LANSMANI GERÇEKLEŞTİ

Sahra Cansu Yıldırım'ın kurucusu ve tasarımcısı olduğu sürdürülebilir, lüks denim markası 'Jendue'nun lansmanı gerçekleşti.

Jendue'nun Türkiye lansmanı gerçekleşti

Mert Vidinli’nin ev sahipliğini üstlendiği geceye Ceylan Çapa, Mihre Mutlu, Duygu Bal, Mina Ceran, Ece Vahapoğlu, Burcu Şendir, Bilge Yenigül, Eda Güzelcik, Yasemin Yürük, Ayşegül Uluç, Yasemin Öğün, İlkem Öztürk, Rüya Büyüktetik, Sima Tarkan, Pelin Kaya  gibi moda ve ünlüler dünyasından birçok isim katıldı. 

Markanın kampanya çekimlerinde yer alan, dünyada modaya yön veren 50 kadından biri seçilen ünlü model Faretta da gecenin özel konuğu olarak Paris’ten gelip lansmana katıldı. Bugüne kadar Chanel, Bulgari, Messika gibi birçok ünlü markanın yüzü olan 25 yaşındaki başarılı model Faretta, Jendue ile olan işbirliği konusunda şunları söyledi: “Dünyada birçok ünlü markayla bu zamana çalışmalarım oldu. Türkiye’den ilk kez Jendue markası ile bir işbirliği içerisindeyim. Böyle kuvvetli bir koleksiyonla ve böylesine başarılı bir kadın ekibiyle çalışmaktan dolayı çok mutluyum.” dedi. Aynı zamanda basından gelen sorulara da cevap veren Faretta, “Ben Hırvat olduğum için Türk kültürüyle bizim kültürümüzü birbirine çok benzetiyorum o yüzden burası ikinci memleketim gibi geliyor.  İstanbul çok güzel bir şehir, çok zengin bir mutfağı var. Özellikle baklavayı çok seviyorum.” dedi.

Markanın Türkiye yüzü olan Dila Tarkan ise basının sorularını yanıtlarken bu iş birliğiyle ilgili “Çok heyecanlı ve mutluyum ilk kez bu kadar büyük bir projenin içinde yer alıyorum. Jendue ile çok iyi uyuştuğumuzu düşünüyorum. Dünyaca ünlü bir model olan Faretta ile birlikte iş yapmak benim için müthiş birşey. Bunun için markaya da çok teşekkür ederim” dedi.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR