Dolar $
32.6
%0.22 0.07
Euro €
34.81
%0.17 0.06
Sterlin £
40.66
%0.13 0.05
Çeyrek Altın
4083.55
%0.4 16.04
SON DAKİKA
Turizm Çarşamba 29 Eylül 2021 10:56

İSTANBUL'UN KALBİNDE KAPILARINI MİSAFİRLERİNE AÇIYOR

Delta Hotels by Marriott Istanbul Levent , iş, finans ve eğlence bölgesinin merkezi Levent'te 1 Ekim 2021 tarihinden itibaren konuklarını ağırlamaya başlıyor. Hem iş hem tatil amaçlı seyahat edenleri ağırlamayı hedefleyen otelde 232 konforlu oda ve son teknolojiyle donatılmış, gün ışığı seçenekli 7 adet toplantı salonu bulunuyor.

İstanbul'un kalbinde kapılarını misafirlerine açıyor

Delta Hotels by Marriott markasının yeni şehir oteli Delta Hotels by Marriott Istanbul Levent, iş, finans ve eğlence bölgesinin merkezi Levent’te 01 Ekim’de kapılarını açıyor. Hem iş hem tatil amaçlı seyahat edenleri ağırlamayı hedefleyen otel, Türkiye’deki 2. Delta by Marriott markalı oteli olarak hizmet verecek. 2015 yılında Marriott International tarafından satın alınmasından bu yana genişlemeye devam eden markanın en yeni otellerinden Delta Hotels by Marriott Istanbul Levent’in yatırımcısı Caba Grup ve işletmesi Novus Otelciliğe aittir.

İstanbul Levent’te Metro istasyonunun ve üç önemli alışveriş merkezinin yanı başında yer alan otel, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 45 dakika, İstanbul Havalimanı’na 30 dakika uzaklıkta bulunuyor. Profesyonellere kusursuz bir konaklama deneyimi, konforlu bir çalışma ve toplantı ortamı sağlayan otel, aynı zamanda şehri keşfetmek isteyen misafirlerin tüm beklentilerini karşılayacak alternatifler sunuyor. 

Delta Hotels by Marriott Istanbul Levent, tümü Super King veya Twin yataklı, 232 adet son derece modern ve konforlu misafir odasına ve gün ışığı seçeneğine sahip, en son teknolojiyle donatılmış 7 toplantı salonu  profesyonellerin her türlü ihtiyacına cevap vermeyi hedefliyor. 

İstanbul’un kalbi Levent’te açılacak yeni otelde Marriott International, Delta  misafirini anlamayı ve ihtiyaçlarına en uygun deneyimi yaratmayı hedefliyor.

Delta Hotels by Marriott Istanbul Levent misafirlerinin ihtiyaç duydukları temel gereksinimleri titizlikle sunarak ve bunun dışında kalan şeyleri elimine ederek akışın sorunsuz olmasını sağlıyor ve bu “Maksimum Sadelik” anlayışıyla konukların seyahatlerini sorunsuz bir şekilde geçirmelerini sağlamaya odaklanıyor. 

Aynı anlayış ile temel beklentilerin tutarlı ve mükemmel bir biçimde sunmak amacıyla ,The Delta Kitchen, Delta Bar, The Delta Canteen, Grab & Go ve kahve dükkanından oluşan entegre ve bütünsel bir yiyecek ve içecek deneyimi sunuyor.

Ayrıca Delta Hotels by Marriott Istanbul Levent’in  Marriott Bonvoy üyesi misafirleri , puan kazanarak, özel üye fiyatlarına ve Mobil Check-in'e erişerek, yeni deneyimlerin keyfini çıkarabilecek.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR