Dolar $
32.48
%-0.02 -0
Euro €
34.85
%-0 -0
Sterlin £
40.81
%0.2 0.08
Çeyrek Altın
3934.05
%0.04 1.71
SON DAKİKA
Gastronomi Salı 08 Ağustos 2023 12:49

INVENTİS BLEND SERİSİ İLE USTALAR YETENEKLERİNİ SERGİLİYOR

Türkiye'de 30 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren Lesaffre, Inventis Blend Serisi'nin birbirinden farklı içerikleri ile fırıncılara orijinal lezzette ekmekler üretmesi için yardımcı olmaya devam ediyor. Farklı ekmek çeşitlerinin üretiminde gönül rahatlığı ile kullanılabildiği gibi, fırıncıların farklı hammaddeler ekleyerek oluşturdukları kendilerine has tariflerine eşlik eden Inventis Blend Serisi ile enfes lezzetler yaratmaya hazır olun.

Inventis Blend Serisi ile ustalar yeteneklerini sergiliyor

170 yılı aşkın süredir ekmek mayası sektörünün dünya lideri Lesaffre, raflarındaki ekmek çeşitliliğini arttırarak farklılık yaratmak isteyen fırıncılar için birbirinden zengin içerikler sunmaya devam ediyor.

Tek limit, fırıncıların hayal gücü

Inventis blend serisi, birbirinden farklı içerikleri ile fırıncılara orijinal lezzette ekmekler üretmeleri için yardımcı olur. Inventis Rustik Blend, Inventis Esmer Rustik Blend, Inventis Sarı Başak Blend ve Inventis Balkan Blend ile ortaya farklı lezzetler çıkarmak için tek limit, fırıncıların hayal gücü.

Kullanımı kolay ve pratik

İçeriğinde aroma verici ham maddeler, maya ve ekmek geliştiricileri bir arada bulunduran karışımların, kullanımı da oldukça pratiktir. Çeşit ekmek üretimi için geliştirilmiş bu özel ürünleri, yalnızca un, su ve tuz ile karıştırarak eşsiz lezzette ve görüntüde ekmekler üretilebilirsiniz.

Inventis Rustik Blend, geleneksel lezzete sahip ekmeklerin üretimi için gereken uzun fermentasyon sürelerini ortadan kaldırırken Inventis Esmer Rustik Blend yoğun aromalı ve esmer renkli geleneksel ekmekler üretilmesini sağlar. İçeriğindeki sarı buğday ve ekşi hamur tozları sayesinde sarı renkli, lezzetli ve gözenekli iç yapıya sahip ekmekler üretilmesini sağlayan Inventis Sarı Başak Blend, ekmeklere hacim, renk ve yumuşaklık kazandırır. Inventis Balkan Blend, içeriğindeki ekşi hamur tozları sayesinde kısa sürede lezzetli ve geç bayatlayan ekmekler üretilmesine yardımcı olur. 

Damaklarda unutulmaz lezzetler

Profesyonellerin ürün listesinde yer alması gereken bu çok özel karışımlar, fırınların vazgeçilmez lezzetlerden biri olacak. Inventis Blend Serisi ile yapacağınız ekmekler ile müşterilerinizin damaklarında unutulmaz lezzetler bırakmaya hazır olun. 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR