Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Paraf üstü web
Halkbank mobil
Bahar Büyükahısha | Kobi Salı 13 Şubat 2024 12:50

ING'DEN BANKA KARTI ÖDEMELERİNE YÖNELİK YENİ ÜRÜN: KOBİ NAKİT POS

ING Türkiye, banka kartı ödemelerine özel avantajlı üye iş yeri ücreti fırsatı sunan KOBİ Nakit POS ürününü hayata geçirdi. KOBİ Nakit POS ile KOBİ'ler, iş yerlerinde yazar kasa POS cihazlarında hiçbir ücret ödemeden tüm yurt içi banka kartı ödemelerinde ertesi gün %1.49 üye iş yeri ücretinden yararlanabiliyor. Üstelik aylık POS yazılım, donanım ve bakım hizmeti ücreti ödemiyor. ING Türkiye Tüzel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Öcal Ağar, "KOBİ'lerin ihtiyaçlarını yakından takip ediyor ve onların rekabette öne çıkmalarına katkı sağlayacak ürün ve hizmetler geliştirmeyi önceliklendiriyoruz. KOBİ Nakit POS ürünüyle sunduğumuz ertesi gün %1.49 üye iş yeri ücreti fırsatıyla işletmelere banka kartı ödemelerinde maliyet avantajı sağlıyoruz" dedi.

ING'den banka kartı ödemelerine yönelik yeni ürün: KOBİ Nakit POS

Dijital gücüyle kalıpların dışında ve hayatın içinde çözümler geliştiren ING Türkiye, banka kartı ödemelerine özel avantajlı üye iş yeri ücreti fırsatı sunan KOBİ Nakit POS ürününü hayata geçirdi. KOBİ Nakit POS ile KOBİ’ler iş yerlerinde yazarkasa POS cihazlarında hiçbir ücret ödemeden  tüm yurt içi banka kartı ödemelerinde ertesi gün %1.49, tüm yurt içi kredi kartı ödemelerinde ise ertesi gün %3,49 üye iş yeri ücreti fırsatından yararlanabiliyor. Üstelik yazarkasa POS cihazları için aylık POS yazılım, donanım ve bakım hizmeti ücreti ödemiyor. Türkiye’de faaliyet gösteren başta bakkal ve market sektörü olmak üzere tüm esnaflar KOBİ Nakit POS ürününe web sitesi ve ING Mobil üzerinden kolayca başvurabiliyor.

Ayrıca, KOBİ’lerin şubeye gitmeden bankacılık işlemlerini yapabileceği ING KOBİ Dijital ile şahıs işletmeleri EFT, havale ve FAST işlemlerini ücretsiz bir şekilde yapabiliyor. Aynı zamanda, vade derdi olmadan günlük birikim yapma imkanı sağlayan KOBİ e-Turuncu Hesap’ı ilk kez açanlar, %45 Hoş Geldin Faizi kazanabiliyor.

Öcal Ağar: KOBİ’lerin rekabette öne çıkmalarına katkı sağlayacak ürünler geliştiriyoruz 

Zahmetsiz bankacılık anlayışı ve dijital hizmetleriyle KOBİ’leri desteklediklerini vurgulayan ING Türkiye Tüzel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Öcal Ağar, “Ekonominin merkezinde yer alan KOBİ’lerin ihtiyaçlarını yakından takip ediyor ve bu doğrultuda hem onların hayatlarını kolaylaştıracak hem de rekabette öne çıkmalarına katkı sağlayacak ürün ve hizmetler geliştirmeyi önceliklendiriyoruz. KOBİ Nakit POS ürünüyle sunduğumuz ertesi gün  %1.49 üye iş yeri ücreti fırsatıyla işletmelere banka kartı ödemelerinde maliyet avantajı sağlıyoruz, ayrıca POS yazılım, donanım ve bakım hizmetini ücretsiz sunarak finansal olarak onları desteklemeyi hedefliyoruz. Bununla beraber, dijitalleşmeyi merkezine alan bir kurum olarak, KOBİ’lerin iş yerlerinden ayrılmadan bankacılık işlemlerini yapabileceği ING KOBİ Dijital kapsamında işletmelerin dijital olarak bu ürüne başvurmalarına imkan sağlıyoruz. KOBİ Dijital ile işletmelere hızlı, masrafsız ve ulaşılabilir bir bankacılık deneyimi sunuyoruz” diye konuştu.  


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR