Dolar $
32.33
%-0.12 -0.03
Euro €
34.94
%0.26 0.09
Sterlin £
40.91
%-0.02 -0
Çeyrek Altın
3912.44
%-0.12 -4.75
SON DAKİKA
Gastronomi Cumartesi 22 Temmuz 2023 14:36

İNCİLİ GASTRONOMİ REHBERİNDEN SHANG PALACE'A DÖRT İNCİ

Shangri-La Bosphorus, Istanbul'un imza restoranı Shang Palace, gastronomi dünyasının en prestijli rehberlerinden olan İncili Gastronomi Rehberi 2023'te 4 İnci alarak ödüle layık görüldü.

İncili Gastronomi Rehberinden Shang Palace'a Dört İnci

İstanbul’un kalbi Beşiktaş’ta Boğaz’a nazır konumunda Asya ve Türk misafirperverliğini bir arada sunan Shangri-La Bosphorus, Istanbul’un imza restoranı Shang Palace, değerlendirme ve derecelendirme sistemiyle hazırlanan Türkiye’nin ilk gastronomi rehberi İncili Gastronomi Rehberi tarafından 4 inci alarak ödüle layık görüldü. 

 

Shangri-La Bosphorus, Istanbul Genel Müdürü Tj Joulak bu önemli başarıyla ilgili olarak, "Shangri-La Bosphorus, Istanbul olarak, imza restoranımız Shang Palace’ın İncili Gastronomi Rehberi'nden bu yıl da 4 inci kazanmasının haklı gururunu yaşıyoruz. Bu ödül, şeflerimizin tutkulu çalışmalarını ve tüm ekibimizin özverili çabalarını takdir etmektedir. Shang Palace, misafirlerimize olağanüstü bir yemek deneyimi sunmak için her zaman en iyisini yapmaya devam edecektir." şeklinde açıklama yaptı.

 

Tarifleri yüzyıllara dayanan geleneksel Çin ve Kanton Mutfağı’nı modern yorumlarla sunan ödüllü restoran; özel sunumları, imza lezzetleri ve göz alıcı ambiyansıyla 10 yıldır Shangri-La Bosphorus, Istanbul’da misafirlerini ağırlıyor. Eşsiz Uzakdoğu lezzetlerini deneyimlemek isteyen lezzet tutkunları, pazartesi hariç her gün 18.00 – 23.00 saatleri arasında Shang Palace’ı ziyaret edebilirler.

ABONE OL