Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Gastronomi Pazar 20 Ağustos 2023 16:34

"İLK KAŞIKTA AŞK" İLE EVLERİNİZDE

Türkiye'nin lider dijital platformu Digiturk'ün beIN GURME kanalının yepyeni programı "İlk Kaşıkta Aşk" ile ünlü gastronomi ve beslenme uzmanı Ebru Omurcalı çorbaların gizemli dünyasının kapısını aralıyor. Farklı bölgelerin kendine has yerel lezzetlerinden, severek tüketilen klasik tariflere, Türk ve Dünya mutfağının en özel çorbalarının dumanı Omurcalı'nın mutfağında tütecek. Çorbanın baştacı olduğu sofralar kuran Ebru Omurcalı, sunumlarını birbirinden özel eşlikçilerle süsleyecek.

beIN GURME ekranları yepyeni programlarla ekranları renklendirmeyi ve izleyicilere lezzetli mutfakları sunmaya devam ediyor. Gastronomi ve beslenme uzmanı Ebru Omurcalı yepyeni “İlk Kaşıkta Aşk” programıyla çorbaların sağlıklı ve mis kokan dünyasının kapısını aralayacak. Farklı coğrafyaların otantik yerel lezzetlerinden, çok sevilen klasik tariflere, Türk ve Dünya mutfağının eşsiz çorbalarının dumanı Omurcalı’nın merakla takip edilecek mutfağında tütecek. “İlk Kaşıkta Aşk”da lezzetli tariflerin başrolünde çorba olmak üzere Omurcalı, sunumlarını rengarenk eşlikçilerle gerçekleştirecek. 

En çok satan yemek kitapları listesinde ilk sıralarda yer alan “Çorbanın Kitabı” olmak üzere; “Binbir Gece Sofraları”, “Tatlının Kitabı”, “Gazan Gaynadı” ve “Yat Yemekleri” gibi farklı tarzlarda yazılmış 11 adet yemek kitabı bulunan Omurcalı, ayrıca Türk ve Dünya mutfaklarından binlerce tarifi yemekseverlere sunduğu ilk konsept çorba restoranı olan “Shorba”nın da kurucusu.

 

İlk bölümüyle 21 Ağustos günü saat 13:55’te yayınlanacak yepyeni program ‘İlk Kaşıkta Aşk’ sonrasında hafta içi her gün aynı saatte beIN GURME ekranlarında lezzet tutkunlarını keyiflendirecek. “İlk Kaşıkta Aşk”, beIN CONNECT ve TOD ekranlarında da dilediğiniz zaman izlenebilecek. 


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR