Dolar $
32.19
%-0.26 -0.08
Euro €
34.99
%-0.42 -0.14
Sterlin £
41.18
%-0.05 -0.02
Çeyrek Altın
4094.65
%1.76 69.77
SON DAKİKA
Şafak GÜVEN | Kripto Para Çarşamba 08 Mayıs 2024 12:57

ICRYPEX KRİPTO VE EKONOMİ SEMİNERİ ANKARA'DA YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ

Türkiye'nin öncü kripto para platformu ICRYPEX; Kripto ve Ekonomi Seminerleri'nin dördüncü oturumunu Ankara HiltonSa'da yoğun katılımla gerçekleştirdi. 27 Nisan Cumartesi günü gerçekleşen etkinliğe dijital dünyaya ve kripto sektörüne ilgi duyan 450'den fazla kişi katıldı. Türkiye'nin dört bir yanında gerçekleştirilmeye devam edilecek olan Kripto ve Ekonomi Seminerleri, ilgilileri alanında uzman isimlerle buluşturmaya devam edecek.

ICRYPEX Kripto ve Ekonomi Semineri Ankara'da Yoğun Katılımla Gerçekleşti

Türkiye’nin en büyük kripto para platformlarından ICRYPEX, 27 Nisan Cumartesi günü Ankara HiltonSA’da Kripto ve Ekonomi Seminerleri’nin dördüncü oturumunu gerçekleştirdi. Kripto para dünyası, blok zinciri, dijital varlıklar ve ekonomideki gelişmelerle ilgili birçok konu uzman isimler tarafından ele alındı. 

Etkinlikte; kripto para piyasasının deneyimli isimlerinden ICRYPEX CEO’su Gökalp İçer’in yanı sıra Ali Perşembe, Selçuk Geçer ve ICRYPEX araştırma uzmanı Berk Koçak sektöre dair değerlendirmelerde bulundu. 

450’den fazla kişinin katılımıyla interaktif olarak gerçekleşen etkinlik yoğun ilgiyle tamamlandı. Türkiye’nin dört bir yanında ücretsiz olarak gerçekleşmeye devam edecek olan ICRYPEX Kripto ve Ekonomi Seminerleri, katılımcılara sunduğu geniş bakış açısı sayesinde doğru bilgiyle işlem yapma ve finansal okuryazarlık bilincini aşılamaya devam edecek. 

Bir sonraki ICRYPEX Ekonomi ve Kripto Semineri 25 Mayıs Cumartesi günü Gaziantep’te gerçekleşecek. ICRYPEX yönetim kurulu başkanı Gökalp İçer, Ali Perşembe, Selçuk Geçer ve ICRYPEX araştırma uzmanlarının anlatımlarıyla gerçekleşecek olan etkinliğe katılım için ICRYPEX web sitesinden ücretsiz olarak bilet alabilirsiniz. 

 

ABONE OL