Dolar $
33.1
%0.07 0.02
Euro €
36.33
%0.24 0.08
Sterlin £
43.2
%0.22 0.09
Çeyrek Altın
4300.44
%0.03 1.47
SON DAKİKA
Şafak GÜVEN | Sigorta Çarşamba 17 Temmuz 2024 11:12

IBS'İN ÖZEL PROJELERDEN SORUMLU GENEL MÜDÜR YARDIMCISI ÜLKEM DEVRİM AKSAR OLDU

IBS Sigorta ve Reasürans Brokerliği, üst yönetim kadrosuna sektörün önemli bir ismini transfer etti. Sektörün deneyimli isimlerinden olan Ülkem Devrim Aksar, IBS Sigorta ve Reasürans Brokerliği'nin Özel Projelerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu.

IBS'in Özel Projelerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ülkem Devrim Aksar oldu

Türkiye'nin önde gelen sigorta ve reasürans brokerlik şirketlerinden olan IBS Sigorta ve Reasürans Brokerliği, sektörün güçlü bir ismi daha bünyesine dahil etti. 21 yılı aşkın süredir sigorta sektöründe görev alan Ülkem Devrim Aksar, IBS’in, Özel Projelerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.  

 

Lisans ve Yüksek Lisans eğitimini ODTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü’nde tamamlayan Ülkem Devrim Aksar, kariyerine 2003 yılında Anadolu Sigorta’da Mühendislik Sigortaları Yöneticisi olarak başladı. 21 yıl boyunca  Anadolu Sigorta’da sürdürdüğü çalışmalarında, pek çok değerli projede önemli görevler üstlendi. Son olarak Anadolu Sigorta Kurumsal Teknik Koordinatörü olarak görev yapan  Ülkem Devrim Aksar, aynı zamanda 2016 yılından bu yana Türkiye Sigorta ve Reasürans Şirketleri Birliği’nde Mühendislik  Sigortaları Komitesi Başkanlık görevini de yürütüyor. 

 

Ülkem Devrim Aksar’ın atanmasına ilişkin değerlendirmede bulunan IBS Sigorta ve Reasürans Brokerliği CEO’su Murat Çiftçi; “IBS olarak Türkiye sigorta ve reasürans sektörüne yön veren ürün ve hizmetlerimizle öne çıkarken, önümüzdeki dönem için hedeflerimizi daha da ileriye taşımak amacıyla da çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz. Ülkemize katma değer yaratmayı sürdürecek projelere imza atarken, Türkiye’yi yurtdışında da başarıyla temsil ediyoruz. Güçlü kadromuz ve deneyimli insan kaynağımızla ülkemiz için çalışmaya, uluslararası düzeyde sahip olduğumuz sigorta ve reasürans tecrübemizi geleceğe ışık tutacak projelere de sunma misyonumuzu sürdürüyoruz” dedi.   

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR