Dolar $
32.67
%0.26 0.08
Euro €
35.41
%0.33 0.11
Sterlin £
42.03
%0.36 0.15
Çeyrek Altın
4090.72
%1.72 68.27
SON DAKİKA
Bahar BÜYÜKAHISHA | Gastronomi Cuma 05 Temmuz 2024 13:22

İBRİK DÜNYA ŞAMPİYONASI ARZUM OKKA ANA SPONSORLUĞUNDA WORLD OF COFFEE KOPENHAG'DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Arzum OKKA, dünyanın dört bir yanından kahve ustalarının yarıştığı World of Coffee Kopenhag'da gerçekleştirilen Dünya Cezve/İbrik Şampiyonası'nın ana sponsoru oldu.

İbrik Dünya Şampiyonası Arzum OKKA ana sponsorluğunda World of Coffee Kopenhag'da gerçekleştirildi

Arzum OKKA, Türk kahvesinin tanıtımının yanı sıra dünyanın dört bir yanındaki baristaları ve kahve kültürlerini desteklemeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıl Cezve/İbrik Dünya Şampiyonası’nın diamond sponsorluğunu üstlenen Arzum OKKA, bu yıl 27-29 Haziran tarihleri arasında World of Coffee kapsamında Kopenhag’da düzenlenen şampiyonanın ana sponsoru olarak barista ve kahveye olan desteklerini taçlandırdı. Arzum OKKA, ayrıca şampiyonada Türkiye adına mücadele eden, 2023 SCA Türkiye Ulusal Cezve/İbrik Şampiyonu Kevser Atmaca’nın da sponsorluğunu üstlendi.  

 

Türk kahvesinin dünyadaki bilinirliğini artırma çalışmaları kapsamında şampiyonaya ana sponsor olan Arzum OKKA, demo alanında yenilikçi ve inovatif ürünlerini sergiledi. Dünyanın en eski kahve pişirme metoduna yeni bir soluk getiren Arzum OKKA Türk kahvesini sadece baristaların değil, herkesin rahatlıkla yapabileceği mesajını Kopenhag'dan tüm dünyaya duyurdu. Şampiyona birincisi Fransa temsilcisi Jordan Tachnakian, ikinci Arzum OKKA’nın sponsor olduğu Türkiye temsilcisi Kevser Atmaca, üçüncü ise Ukrayna temsilcisi Ivan Bilousov oldu. Dördüncü ve beşincilik derecelerinin sahipleri ise sırasıyla İtalya temsilcisi Emanuele Bernabei ve Kanada temsilcisi Ply oldu. Şampiyona kazananlarına Arzum temsilcileri tarafından ödülleri verildi. 

 

Arzum Ticaretten Sorumlu Genel Müdürü Serhan Giray, “Arzum ve Arzum OKKA’nın Türk kahvesini ve kültürünü dünyaya yaymak, daha fazla insanın Türk kahvesini tanıması adına sponsorluklarımıza aralıksız bir şekilde devam ediyoruz. Yerel ya da uluslararası arena fark etmeksizin kahvemizin kokusunu, tadını, içinde yatan kültürel zenginliği dünyaya duyurmak adına ana sponsoru olduğumuz Cezve/İbrik Dünya Şampiyonası bu anlamda oldukça değerli bir fırsat. Sponsorluğumuzla dünyanın dört bir yanından gelen baristaları ve kahve ustalarını inovatif ürünlerimizle tanıştırdık. İkramlarımızla birçok kahve ustasının hafızasına yer ettik. Türk kahvesi baristaların elinde onlarca farklı lezzete dönüştü. Bizim için bir diğer önemli gurur da şampiyonada ülkemizi ve Türk kahvesini temsil eden 2023 SCA Türkiye Ulusal Cezve/İbrik Şampiyonası’nın birincisi Kevser Atmaca’nın sponsoru olmamızdı. Arzum OKKA olarak, şampiyonada mücadele eden her kahve ustası ve özellikle Kevser Atmaca’nın yanında olmaktan büyük bir mutluluk ve heyecan duyduk” diye konuştu.        

ABONE OL