Dolar $
32.2
%-0.01 -0
Euro €
34.97
%-0.09 -0.03
Sterlin £
40.9
%-0.14 -0.05
Çeyrek Altın
4093.03
%-0.04 -1.61
SON DAKİKA
Şafak GÜVEN | SPOR Cuma 10 Mayıs 2024 09:31

HYATT REGENCY İZMİR İSTİNYEPARK WİNGS FOR LİFE WORLD RUN'DA OMURİLİK FELÇLİLERİ YARARINA KOŞTU

Sosyal fayda sağlanması ve toplumsal bilincin oluşturulması anlamında yoğun çalışmalar yürüten Hyatt Regency İzmir İstinyePark 5 Mayıs'ta düzenlenen ve dünyanın birçok yerinde aynı anda başlayan Wings For Life World Run koşusunda omurilik felçlileri yararına koştu.

Hyatt Regency İzmir İstinyePark Wings For Life World Run'da Omurilik Felçlileri Yararına Koştu

Sosyal farkındalık alanında attığı adımlarla dikkat çeken Hyatt Regency İzmir İstinyePark, tüm dünyada aynı anda başlayan ve bitiş çizgisi olmayan koşuda yer alarak omurilik felcinin tedavisine destek sağladı. Asıl amacı omurilik zedelenmesine çare bulmak olan Wings For Life World Run; profesyonel atletleri, düzenli koşucuları ve organizasyona destek vermek isteyen katılımcıları bir araya getirdi. Hyatt Regency İzmir İstinyePark adına katılım sağlayan gönüllü ekip, koşunun İzmir ayağında yer alarak dünya çapındaki bu büyük organizasyona Türkiye’den destek vermenin gururunu yaşadılar. 

 

 

Hyatt Regency otelleri hakkında 

Merkezi Chicago'da bulunan Hyatt Hotels Grup sahip olduğu ve misafirlerine konaklamanın ötesinde bir deneyim sunan güçlü mirasıyla dünyanın sayılı otel zincirleri arasında yer alıyor. Hyatt ailesi sahip olduğu deneyimli kadrosuyla dünyanın birçok yerinde ayrıcalıklı hizmet ve konukseverliğin adresi olmayı başarıyor.  Hyatt Hotels Grup’a bağlı Hyatt®, Park Hyatt®, Andaz®, Grand Hyatt®, Hyatt Regency®, Hyatt Place® ve Hyatt HouseTM çatısı altındaki otel ve tatil köyleri Hyatt çatısı altında yönetiliyor, franchise hizmeti veriyor ve dönemin otelcilik trendlerini en üst seviyede yakalayan bir anlayışla sürekli geliştiriliyor. Marka kimliğini Hyatt Summerfield Suites® olarak güncelleyen Hyatt House, Hyatt Residential Group, Inc, Hyatt ResidencesTM ve Hyatt Residence ClubTM ile birlikte şirketin dünya ölçeğindeki portföyü bugün 45 ülkede 492 mülkten oluşuyor. 

ABONE OL