Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Turizm Pazar 21 Ocak 2024 19:54

'HYATT' DOLU BİR TATİL GEÇİRECEK

Sömestr tatilinde çocuklarınıza 'Hyatt' dolu bir tatil hediyesi vermek için %20'ye varan indirim ayrıcalığıyla Hyatt Regency İzmir İstinyePark yanı başınızda! İzmir'in eşsiz körfez manzarasına hakim bağlantılı odaları, şehir merkezine yakın lokasyonu ve İstinyePark Alışveriş Merkezi'ne özel geçiş imkanı ile aile dostu otel Hyatt Regency İzmir İstinyePark'ta sömestr tatilini çocuklarınız için daha keyifli hale getirebilirsiniz.

'HYATT' DOLU BİR TATİL GEÇİRECEK

Tüm misafirleri için konaklamayı eşsiz bir deneyim haline getiren Hyatt Regency İzmir İstinyePark, aile dostu otel özellikleriyle İzmir’de fark yaratıyor. Tamamı körfez manzaralı bağlantılı aile odalarında konforlu bir konaklama deneyimini vadeden Hyatt Regency İzmir İstinyePark, sömestr tatilinde en az 3 gecelik rezervasyonlara özel indirim ayrıcalıkları sunuyor. Aileler, şehir merkezinin yanı başındaki eşsiz konumu ve Kuşadası, Urla, Alaçatı ve Çeşme’ye kolay ve hızlı ulaşım imkanı ile tatillerini hem ev sıcaklığında hem de yakın lokasyonlu keşif noktalarını gezerek geçirebilirler.

 

Sömestr’da konaklayan misafirlere özel yiyecek içecek harcamalarında geçerli %10 indirim imkanı sunan Hyatt Regency İzmir İstinyePark, çocuklara özel sürpriz atıştırmalıklar ve The Bay Restaurant’ın zengin açık büfe kahvaltısı ile gün boyu hizmet veriyor. 

 

Büyüklere Özel Tatil Hediyesi Hyatt Regency İzmir İstinyePark’tan 

 

Anne babalar için de oldukça yorucu geçen yarı yılın yorgunluğu İzmir’deki tek şubesi Hyatt Regency İzmir İstinyePark’ta bulunan Spa Soul’da geçiyor. Spa Soul’da yer alan hamam, sauna ve fitness merkezi kullanımı ve masaj hizmetlerinde geçerli %20 indirim ile büyük de yorgunluklarını atma fırsatı yakalıyor.

 

İstinyePark Alışveriş Merkezi’ne otel içinden direkt geçiş alanı bulunan Hyatt Regency İzmir İstinyePark, ailelere AVM içindeki seçkin ve seçili mağazalarda geçerli indirim ayrıcalığı yaratırken çocuklara ise özel aktivite alternatifleri sunuyor.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR