Dolar $
32.38
%-0.32 -0.1
Euro €
34.82
%0.19 0.06
Sterlin £
40.79
%0.34 0.14
Çeyrek Altın
3950.6
%-0.87 -34.38
SON DAKİKA
Perakende Cumartesi 25 Kasım 2023 13:14

H&M ROMANTİZMİ YENİDEN KEŞFEDİYOR

Heykelsi tasarıma sahip korseler, tasarım iç çamaşırlarının kıyafetlere kattığı özel dokunuşlar ve heyecan uyandıran işçiliğiyle H&M Studio Holiday Kapsül koleksiyonu 12 Aralık tarihinde moda tutkunlarının beğenisine sunulacak.

H&M romantı̇zmi yenı̇den keşfediyor

H&M Studio Holiday Kapsül koleksiyonu, modanın geçmişinden ilham alarak korse , iç çamaşırı ve giyim ürünleri ile eşsiz terziliği ön plana çıkarıyor. Büyüleyici gece kıyafeti modelleriyle koleksiyon, yepyeni bir yılın gelişini kutluyor. Geçmiş ve modern tasarımların ham yapılarından ilham alan tasarımlar, elektrik dalgalarını anımsatan desenlerle sofistike takım elbiseleri uyumlu hale getiriyor. Etkileyici ipek ve dantel kullanımı oluşturulan zarif silüetler ve açık pastel renk paleti ile gündüzden geceye uzanan çekici bir stil imkanı sunuyor. H&M Studio Holiday Kapsülü, 12 Aralık tarihinden itibaren hm.com'da satışa sunulacak.

H&M Giyim ve Tasarım Kreatif Danışmanı Ann-Sofie Johansson,"H&M Studio Holiday Kapsülü'nü zamansız parçalar ve kalıcı bir sofistike anlayış tanımlıyor. Koleksiyonda korse tasarımları, slip elbise modelleri ve heykelsi duruşa sahip blazer ceket gibi en beğenilen parçaları yeniden canlandırmak istedik. Tüm koleksiyon parçaları günümüz ve gelecek yıllar boyunca ilk gün ki gibi keyif verip, heyecan uyandırarak kullanılacak şekilde uzun ömürlü materyallerle üretiliyor" dedi.


ABONE OL