Dolar $
32.42
%-0.25 -0.08
Euro €
34.68
%-0.74 -0.25
Sterlin £
40.59
%-0.62 -0.25
Çeyrek Altın
3892.71
%-1.17 -45.45
SON DAKİKA
Gastronomi Pazartesi 18 Eylül 2023 12:08

"HEDEFİMİZ ULUSLARARASI ARENADA BÜYÜMEK"

E-Ticaretin yükselişi, pandemi döneminde başladı ve dünyada ticaretin odak noktası haline geldi. Sosyal medyanın da devreye girmesiyle yeni bir dönem başladı. Artık şirketler her pazarda ürünlerini kolayca tanıtıp, satışlarını birçok pazarda gerçekleştirebiliyor.

"Hedefimiz uluslararası arenada büyümek"

Patiswiss Pazarlama Müdürü Ahmet Alphan Birol, E-Ticarete yönelik hedeflerinin oldukça büyük ve heyecan verici olduğunu söylüyor. Öncelikle, müşterilerimize kolay ve erişilebilir bir alışveriş deneyimi sunmak istediklerini söyleyen Birol: “Çevrimiçi platformumuzu sürekli olarak iyileştirerek kullanıcı dostu bir ara yüz ve hızlı ödeme seçenekleri sunuyoruz. Bunun yanı sıra büyük hacme sahip online pazar yerlerinin hepsinde satışımız bulunuyor. Ayrıca, inovatif tarafı güçlü bir marka olarak ürün yelpazemizi sürekli genişletiyor; özel indirimler ve kampanyalarla müşterilerimize cazip teklifler sunuyoruz.” dedi. 

Diğer bir hedefinin, e-ticaretteki pazar payımızı artırmak ve uluslararası arenada büyümek olduğundan bahseden PatiswissPazarlama Müdürü Ahmet Alphan Birol: “Mevcutta var olan yurtdışı müşteri portföyümüzü daha da genişletiyoruz ve ülkemizi globalde bir dünya markası olarak temsil etmekten gurur duyuyoruz. Bu amaçla, güçlü lojistik ağımızı geliştiriyor ve uluslararası nakliye çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” diye konuştu.

 

“YURT İÇİNDE 30 BİN’DEN FAZLA SATIŞ NOKTASINDA, YURT DIŞINDA 35 ÜLKEDEYİZ”

Patiswiss markası yenilikçi ürünleri, kalitesi, ambalaj tasarımıyla kısa zamanda fark yaratarak büyük başarılara imza attı. Patiswiss Pazarlama Müdürü Ahmet Alphan Birol: “Şu anda sahip olduğumuz 12 ana kategoride 450'den fazla ürün çeşidimiz, tüm ulusal marketler başta olmak üzere 30.000'den fazla satış noktasında yer alıyor. Yurt dışında ise 35 ülkede Pazar yerlerinde varlığımızı sürdürüyoruz. E-ticarette ise tüm büyük online pazar yerlerinde satışımız aktif. Son yıllarda online alışverişin popülerliğinin artması ve artan pazarlama faaliyetlerimiz dolayısıyla e-ticaret kasımızın çok güçlü olduğunu söyleyebilirim. Hatta online ve geleneksel satışlarımız arasında tatlı bir rekabet mevcut. E-ticaret ile daha fazla tüketicimiz ile buluşmaya ve varlığımızı sürdürdüğümüz kanallarda en çok satan satıcı olmaya devam edeceğiz.” dedi.

 

“MARKA VE TÜKETİCİ ARASINDA ORGANİK BİR BAĞ VAR”

Sosyal medya hesaplarımız aracılığıyla müşteriler  vetakipçiler ile çok güçlü bir bağ kurduklarını söyleyen Birol, sosyal medyada müşterilerine ulaşırken öncelikli olarak karşılıklı iletişim kurabilecekleri interaktif bir üslup tercih ettiklerini söyledi. Birol: “Sunmuş olduğumuz içeriklerin en üst kalitede olması da ayrıca takipçilerimizin dikkatini çeken noktalardan biri. Sonrasında ise bu nitelikli içeriklerimiz için reklam çalışması yapıyoruz. Böylece daha önce tanışma fırsatımızın olmadığı pek çok yeni müşterimizle buluşuyoruz.Sosyal medya üzerinden gelen müşteri sorularına hızlı ve etkili yanıtlar vermek ise ayrıca dikkate ettiğimiz noktalardan biri. Bu sayede iletişime geçtiğimiz kullanıcılar, markamıza güven duyuyor ve bizi takip etmek istiyorlar. Son olarak ürünlerimizin herkes tarafından çok sevildiğini ve çok yüksek bir paylaşılma oranına sahip olduğunu belirtmeliyim. Bu da takipçilerimizle bizi organik olarak buluşturuyor.” diye konuştu.

ABONE OL