Dolar $
32.38
%-0.3 -0.09
Euro €
34.79
%0.15 0.05
Sterlin £
40.6
%-0.03 -0.01
Çeyrek Altın
3954.33
%-0.78 -30.7
SON DAKİKA
Perakende Pazar 10 Eylül 2023 09:04

HEDEF YURT DIŞINDA 50 YENİ MAĞAZA

Loris Parfüm, global bir kozmetik markası olma yolunda atılımlarını sürdürüyor. Daha fazla ürün geliştirmek ve daha fazla kullanıcıya ulaşmak için Gebze'de 10 bin metrekarelik bir genel merkez yatırımında bulunan Loris, yıl sonuna kadar 50 mağaza açmayı planlıyor

Hedef yurt dışında 50 yeni mağaza

Loris Parfüm; 2024 yılının ilk yarısında tamamlanması öngörülen 10 bin metrekarelik genel merkez ve Ar-Ge yatırımlarıyla birlikte globalleşme adımlarına yoğunlaşıyor. 40 ülkeye ihracat gerçekleştiren Loris; yeni yatırımları, ürünleri ve stratejileri ile sene sonuna kadar yüzde 30’luk bir büyüme hedefliyor. 

Loris Parfüm, küresel pazarın önemli bir oyuncusu olma hedefiyle çalışmalarını sürdürüyor. Son bir ayda Almanya’nın Köln, Bonn, Essen, Böblingen, Mannheim, Dortmund şehirlerinde yeni mağazalarını açan LORİS Parfüm; Sidney, Londra, İsviçre, Macaristan ve Birleşik Arap Emirlikleri gibi önemli yerlerde de yakın zamanda yeni mağaza açılışı gerçekleştirecek. Uluslararası pazarda güçlü bir konum elde etmek için Ortadoğu, Avrupa ve Afrika bölgelerinde de önemli adımlar atan Loris, sürekli büyüyen perakende ağı ile dünya çapında daha fazla müşteriye ulaşmayı amaçlıyor.

Daha çok kişiye ulaşacağız

Hem yurt içinden hem de yurt dışından yoğun bir talep gördüklerini belirten Loris Parfüm Yönetim Kurulu Başkanı Fehmi Okuyucu, “Parfümlerimizi, oda kokularımızı, vücut spreylerimizi ve kolonyalarımızı 220’si yurt içi, 300’ü yurt dışı olmak üzere toplamda 500’ü aşkın mağazamızda kullanıcılarımızla buluşturuyoruz. Başta Afganistan, Almanya, Arnavutluk, Avusturya, Azerbaycan, Bahreyn olmak üzere 40 ülkeye ihracat gerçekleştiriyoruz. Ürünlerimiz yurt içinde olduğu kadar yurt dışında da büyük ilgi görüyor. Bu nedenle daha fazla kullanıcıyla buluşmak ve ürün portföyümüzü genişletmek için yeni bir genel merkez inşa ediyoruz. Yaklaşık 25 bin metrekarelik açık alan üzerine kurulacak olan LORİS Parfüm Genel Merkezi’nin içerisinde gelişmiş bir Ar-Ge operasyon bölümü yer alacak. Bu sayede daha inovatif ve kullanıcı talebine uygun ürünler geliştireceğiz” dedi. 

Genel merkez yatırımıyla birlikte yıl sonuna kadar yüzde 30 büyüme hedeflediklerini aktaran Fehmi Okuyucu, sene sonuna kadar yurt dışındaki 50 mağaza ile beraber toplamda 100 mağaza açmayı planlandıklarının altını çizdi. 


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR