Dolar $
32.47
%-0.01 -0
Euro €
34.79
%0.19 0.06
Sterlin £
40.75
%0.32 0.13
Çeyrek Altın
3959.32
%-0.65 -25.77
SON DAKİKA
Kripto Para Pazartesi 03 Temmuz 2023 12:40

HAYVAN DOSTLARI İÇİN KOMİSYON ORANLARINI YÜKSELTİYOR

Kripto para borsası Bitci, sokak hayvanlarının korunması ve iyileştirilmesi adına önemli bir adım atıyor. Geçtiğimiz dönemde listelediği Petshop Token'ın (PTSHP) komisyon oranını yüzde 1 olarak belirleyen borsa, komisyonlarından elde edeceği gelirin bir kısmını da her ay sosyal sorumluluk projelerine veya ilgili kuruluşlara bağışlayacak.

Hayvan dostları için komisyon oranlarını yükseltiyor

Türkiye’nin önde gelen kripto para borsalarından Bitci, kripto ekosistemindeki hayvan hakları farkındalığını artırmak adına geçtiğimiz dönemde Petshop Token’ın arzını gerçekleştirmiş ve listelemişti. Borsa şimdi de bu kapsamda yeni bir adım atarak hayvan dostlarına olan desteğini sürdürdü. Bitci’den yapılan açıklamaya göre; 1 Temmuz 2023 saat 12.00 itibarıyla gerçekleşecek tüm PTSHP/TRY işlem çiftlerinde alıcı ve yapıcı işlem komisyonları yüzde 1 olarak belirlendi. Borsa, belirtilen oranda alınan komisyonların, standart borsa komisyonu ve vergiler hariç kalan kısmını sokak hayvanlarının korunması ve iyileştirilmesi amacıyla çeşitli sosyal sorumluluk projelerine bağışlayacak. Böylece yatırımcılar yalnızca bir finansal işlem gerçekleştirmekle kalmayıp aynı zamanda toplumsal bir amaca katkı sağlayacak.

 

Petshop.io özelinde uygulama deneyimini geliştiren ve kullanıcı odaklı bir utilty token olan PTSHP, platform üzerinde çeşitli kullanım alanları sunarak kullanıcılarına değer katıyor. Değişen ve dönüşen son kullanıcı davranışı, giderek dijitalleşen dünyada yaşamlarımızın bir parçası olan hayvanların ve sahiplerinin problemlerini çözmek ve hayatlarının kolaylaştırılması amacıyla ortaya çıkan Petshop.io, evcil hayvan sahiplerine A’dan Z’ye tüm çözümleri sunan bir uygulama olarak öne çıkıyor. Platform, Bitcichain blokzinciri üzerinde geliştirilen Petshop Token ile aynı zamanda hayvan haklarına atıfta bulunurken, hayvanlar için daha güzel bir dünya yaratmak adına farkındalık oluşturmayı amaçlıyor.


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR