Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Gastronomi Cuma 25 Ağustos 2023 02:52

HARİKA ANLARINIZA EŞLİK EDİYOR

Belçika çikolatasını özgün yorumlarla ayrıcalıklı tatlara dönüştüren GODIVA, birbirinden harika lezzetleri ve içecekleri ile şehre dönüş yoğunluğunu GODIVA CAFE'lerde mutlu anlara dönüştürüyor.

Harika anlarınıza eşlik ediyor

Dünyanın lider premium çikolata markası GODIVA, yenilikçi menüleri ve keyifli anlara ev sahipliği yapan şık dekorasyonuyla dikkat çeken Cafe’lerinde misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. GODIVA CAFE, çikolatadan doğan lezzetleri ile tüm çikolata severleri şehre dönüş yoğunluğu içerisinde mutlu ederek harika anların vazgeçilmezi oluyor.

GODIVA CAFE’lerde taze çilek, portakal, hurma gibi ürünlerin Belçika çikolatasına batırılarak hazırlandığı harika lezzetler ve waffle, krep, pankek gibi evrensel tariflerin yorumlanarak sunulduğu tatlar, keyifli buluşmalarınızda uzun sohbetleri harika anlara dönüştürüyor. Vazgeçilmez bir İtalyan klasiği olan tiramisunun benzersiz dengesinden ilham alarak tasarlanan yepyeni GODIVA CAFE lezzetleri ise tanıdık tatlarda mutluluğu bulanların favorisi oluyor. Çikolatalı içeceklerden vazgeçemeyenler için GODIVA çikolatası ile hazırlanan sıcak çikolata, mocha, milkshake, frappe gibi farklı içecek seçenekleri çikolata severler ile buluşuyor. Şehre dönüş yoğunluğu içerisinde kahvesiz bir gün hayal edemeyenlerin keyfini çikolata aromalı filtre kahve ile taçlandıran GODIVA, şehirde sonbahara hazırlanırken içinizi ısıtıyor. 

97 yıllık ustalıkla hazırlanan Belçika çikolatası ile birbirinden özel lezzetler ve içecekleri deneyimlemek isteyenler İzmir, İstanbul, Bursa ve Ankara’daki GODIVA CAFE’leri ziyaret edebilir. 


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR