Dolar $
32.59
%0.18 0.05
Euro €
34.81
%0.13 0.04
Sterlin £
40.33
%-0.7 -0.28
Çeyrek Altın
4095.28
%0.69 27.62
SON DAKİKA
Sigorta Cuma 21 Mayıs 2021 02:47

"GENÇLERLE BİRLİKTE HAREKET EDİYORUZ"

Türkiye'de sigorta sektörüne yenilikçi vizyonuyla öncülük eden AXA Sigorta, "Gençlerle Birlikte Hareket Ediyoruz" mottosuyla gençleri desteklemeye, ilham vermeye ve gençlerle birlikte geleceği tasarlamaya yönelik geniş kapsamlı çalışmalar yürütmeye devam ediyor.

Şirketin çalışmaları arasında yetenekli ve ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik burs programları, inovasyon projeleri için üniversite topluluklarına sağlanan destekler, sanat ve doğa alanlarında gençlere yönelik sosyal sorumluluk projeleri ve katıldığı kampüs etkinlikleri gibi ilham verici çalışmalar yer alıyor. Türkiye’nin dört bir yanından 20’yi aşkın üniversite ile gerçekleştirdiği iş birlikleri, sponsorluklar, etkinlikler ve konuşmalar aracılığı ile 25.000’den fazla üniversiteliye ulaşan AXA Sigorta’nın gençlere yönelik destekleri spordan inovasyona geniş bir yelpazeye yayılıyor. 

Yeşil bir gelecek inşa ediyoruz

AXA Sigorta CEO’su Yavuz Ölken hayalleri ve çabaları desteklenen gençlerin fark yaratan işlere ve büyük başarılara imza attığını ifade ediyor: “AXA Sigorta olarak her şeyden önce insanlığın gelişimi adına insanlık için önemli olanı korumak için çalışıyoruz. Bu doğrultuda gençleri inovasyona, sürdürülebilir ve yeşil bir gelecek inşa etmeye teşvik ederek var olan bu çalışmalarımızı bir adım öteye taşıyor, gelecek nesillere aktarıyoruz. Gençler geleceğimizin mimarları ve ilham almak, kendilerini gerçekleştirmek ve dünyaya fayda sağlamak için desteğe ihtiyaç duyuyorlar. Şu ana kadar olan çalışmalarımızda gençler için farklı alanlarda imkanlar sunmaya, onların ihtiyaçları doğrultusunda hayallerini gerçekleştirmelerine yardımcı olmaya gayret ettik” dedi.



ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR