SON DAKİKA
Sigorta Cumartesi 19 Ekim 2024 18:17

GENÇ YETENEKLER İÇİN FIRSATLAR SUNUYOR

Anadolu Sigorta'nın üniversite öğrencilerine yönelik düzenlediği Bi'Başka Deneyim Staj Programı, Youthall'un düzenlediği Youth Awards'ta "En Beğenilen Kısa Dönem Staj Programları" arasında yer aldı.

Genç yetenekler için fırsatlar sunuyor

Bu program, genç yeteneklere sigortacılık sektörünü tanıtmak, kariyer yolculuklarında rehberlik etmek ve profesyonel hayata sağlam bir başlangıç imkanı sunmak amacıyla tasarlandı.

Program, 3. ve 4. sınıf üniversite öğrencilerine birebir mentorluk, kişisel gelişim eğitimleri, networking fırsatları ve gerçek projelerde çalışma imkanı sunuyor. Staj süresince, katılımcılar sigortacılık dinamikleri, dijital pazarlama stratejileri ve proje yönetimi gibi konularda Anadolu Sigorta’nın uzman çalışanlarından eğitim alıyor. Ayrıca, oyunlaştırılmış görevlerle kişisel gelişimlerini destekleyerek sektöre dair önemli deneyimler kazanıyorlar. Program sonunda yapılan anket, Anadolu Sigorta’nın genç yeteneklere sunduğu bu deneyimin oldukça memnuniyet verici olduğunu gösterdi.

Anadolu Sigorta Genel Müdür Yardımcısı İdil Pamir, genç yeteneklere rehberlik edebilmek amacıyla yürütülen çalışmalar hakkında bilgi vererek, “Bilinçli ve nitelikli iş gücünün sigortacılık sektörünü tanımasına olanak sağlayarak, gençleri şirketimize kazandırıyoruz. Her yıl öğrencilerin beklentileri doğrultusunda geliştirdiğimiz Bi’Başka Deneyim Mode On Staj Programımız, büyük ilgi görüyor. Program boyunca stajyerlerin ihtiyaçlarını yakından takip ederek, düzenli iletişimle deneyimlerini zenginleştiriyoruz” dedi. Pamir, ayrıca stajyerler tarafından sunulan projeler arasından uygulanabilir fikirlerin seçilerek şirket içinde değerlendirildiğini ve böylece aidiyet duygularının pekiştirildiğini vurguladı. 

Bu başarı, Anadolu Sigorta’nın genç yeteneklere verdiği önemi ve insan kaynağını güçlendirme hedefi doğrultusunda attığı adımları gözler önüne seriyor.