Dolar $
32.33
%-0.12 -0.03
Euro €
34.94
%0.26 0.09
Sterlin £
40.91
%-0.02 -0
Çeyrek Altın
3912.44
%-0.12 -4.75
SON DAKİKA
Perakende Cumartesi 14 Ekim 2023 02:04

GENÇ NESLİN BULUŞMA NOKTASI

Divan Grubu'nun son dönemde hayata geçirdiği en yenilikçi projelerinden biri olan "Publicans", İstanbul'un gözde alışveriş ve eğlence merkezi Kanyon'da açılan Divan Pub'da düzenlenen neşeli bir davetle tanıtıldı.

Genç neslin buluşma noktası

Divan Pub Kanyon’un açık alanında gerçekleşen geceye genç sanatçı Su Sonia şarkılarıyla renk kattı. DJ performansı eşliğinde geç saatlere kadar süren davete, Enis Arıkan, Şahika Ercümen, Pınar Hotiç ve Cem Pilevneli’nin yanı sıra iş, sanat, medya ve cemiyet dünyasından ünlü isimler de katıldı.

Çalışma ve şehir hayatının en hızlı aktığı lokasyonlarda yer alan Divan Pub’lar, öğle aralarında ya da iş çıkışlarında iş ve özel hayat arasında denge kurmak isteyen, kendine değer vermeyi önceliklendiren, bir arada olmanın keyfini süren Publican’lar için güzel müzik ve dolu dolu sohbet eşliğinde harika birer buluşma noktası olacak.

Divan Pub’lar, yeni ve şık tasarımlarıyla müdavimlerine keyifli anlar yaşatmayı amaçlıyor. Zengin bar ve imza kokteyl menüsünü yepyeni lezzetler ve Divan’ın alametifarikası haline gelen kaliteli hizmet anlayışı ile harmanlayan Divan Pub’lar, pub kültürünü bambaşka bir boyuta taşıyacak.

Divan Pub’lar, Divan’ın uzman şeflerinin hüneriyle hazırlanan ve her zevke uyacak bir menü sunuyor. Misafirler, atıştırmalıkların ve paylaşımlı tabakların yanı sıra yerel lezzetlere ve uluslararası mutfağın en iyi örneklerinden imza kokteyllere ve zengin bar gamına uzanan menüsü ile öğle yemeği, akşam yemeği veya özel etkinlikleri için Divan Pub’ları tercih edebilecekler. Rahatlatıcı bir ortam yaratmak için özenle hazırlanan modern tasarımı ve hem iç mekân hem de açık hava oturma alanlarıyla Divan Pub’lar keyifli zaman geçirmeyi sevenler için ideal mekânlar olacak. 


ABONE OL