Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Mustafa YAŞAR | Gastronomi Cumartesi 17 Şubat 2024 08:19

GASTROMASA GASTRONOMİ KONFERANSI'NDA BARİLLA LEZZETLERİ

Uluslararası Gastromasa Gastronomi Konferansı, sekizinci kez 4-5 Kasım'da İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlendi. Bu yıl "Geography" temasıyla hayata geçirilen organizasyon, ünlü şefleri ve sektör profesyonellerini bir araya getirdi. İtalyan gastronomi kültürünün en önemli temsilcisi Barilla, etkinliğin destekçileri arasında yer aldı. Barilla, Danışman Şefi Claudio Chinali tarafından hazırlanan makarnalarla lezzet dolu anlar yaşattı.

Gastromasa Gastronomi Konferansı'nda  Barilla Lezzetleri

Türkiye ile dünya gastronomisi arasında köprü görevini sürdüren ve dünya gastronomi etkinlikleri içerisinde ilk iki sırada yer alan Uluslararası Gastromasa Gastronomi Konferansı, bu yıl sekizinci kez 4-5 Kasım tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlendi. İki gün boyunca dünyaca ünlü şefleri, gastronomi sektörü profesyonelleri ile buluşturan organizasyon, bu yıl “Geography” teması kapsamında hayata geçirildi. 

 

Gastronomi sektörünün paydaşlarıyla bir araya gelerek sektöre katkı sağlamaya devam eden, İtalyan gastronomi kültürünün en önemli temsilcisi Barilla, iki gün boyunca katılımcılara lezzet dolu anlar yaşattı. Etkinliğin destekçileri arasında yer alan Barilla, Danışman Şefi Claudio Chinali tarafından hazırlanan makarna tarifleriyle İtalyan mutfağından lezzetli örnekler sundu. 


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR