Dolar $
33.69
%0.14 0.05
Euro €
37.15
%0.43 0.16
Sterlin £
43.7
%0.66 0.29
Çeyrek Altın
4450.19
%2.23 95.69
SON DAKİKA
Kültür - Sanat - Magazin Cuma 16 Ağustos 2024 02:40

GARANTİ BBVA GÜZ KONSERLERİ EYLÜL'DE BAŞLIYOR

Garanti BBVA'nın geleneksel Güz Konserleri eylül ayında başlıyor. Kasım sonuna kadar devam edecek konser programı, caz, alternatif rock ve pop müziğin sevilen isimlerini müzikseverlerle bir araya getiriyor.

Garanti BBVA Güz Konserleri Eylül'de Başlıyor

Güz Konserleri kapsamında Mehro, Billie Marten, Zola Jesus, Mattiel, Barış Doğukan Yazıcı Quartet: "Tribute to Freddie Hubbard", Monsieur Minimal, Charlie Cunningham, Jonathan Kreisberg Trio, John Maus, Eleonara Strino Band, Okay Kaya ve RY X sahne alacak.

Açılış  genç müzisyen Mehro ile yapılacak

Garanti BBVA Güz Konserleri’nin açılışını Los Angeles’lı müzisyen Mehro yapacak. Şubat ayında ilk single'ı Perfume'u yayınladıktan sonra dikkatleri üzerine çeken Mehro, genç ruhu ve ilham veren şarkılarıyla 12 Eylül'de Zorlu PSM %100 Studio’da olacak. Konser biletleri Garanti BBVA kredi kartlarına %20 indirim avantajı ile satın alınabilir.

Youtube ile hayran kitlesine ulaşan Billie Marten, 21 Eylül’de sahnede

On iki yaşındayken YouTube'da şarkı söylediği bir videonun binlerce kez izlenmesiyle tanınmaya başlayan Billie Marten, minimalist akustik folk tarzıyla biliniyor. Şarkılarında kişisel gelişim yolculuğunu anlatan Marten, 21 Eylül’de Zorlu PSM %100 Studio’da sahne alacak. Konser biletleri Garanti BBVA kredi kartlarına %20 indirim avantajı ile satın alınabilir.

Gotik rock severler için Zola Jesus rüzgarı

2009'dan beri “Zola Jesus” adıyla müzik yapan şarkıcı, söz yazarı ve yapımcı Nika Roza Danilova, 2022 yılında 'Arkhon' albümünü yayınlayarak büyük ses getirdi. Endüstriyel, klasik müzik, elektronik müzik, gotik ve deneysel rock temalarını harmanladığı farklı müziği ve duruşuyla fenomene dönüşen Zola Jesus, 25 Eylül’de Blind’ta olacak. Konser biletleri Garanti BBVA kredi kartlarına %20 indirim avantajı ile satın alınabilir.

Mattiel, Türkiye’de ilk kez konser verecek

Farklı ses tonuyla müzikseverin ilgisini çeken ve üç albümü bulunan Atlantalı söz yazarı ve müzisyen Mattiel, Türkiye’deki ilk konserini 9 Ekim’de Blind'ta verecek. Mattiel’in birçok şarkısı dizi ve filmlerde kullanılmış, izleyicilerin büyük beğenisini toplamıştı. Konser biletleri Garanti BBVA kredi kartlarına %20 indirim avantajı ile satın alınabilir.

Barış Doğukan Yazıcı ile caz dolu bir gece

Trompet sanatçısı Barış Doğukan Yazıcı, "Tribute to Freddie Hubbard” ile caz severlere unutulmaz bir akşam yaşatacak. Sanatçı, 10 Ekim’de Nardis Jazz Club’ta sahne alacak.

Atina’dan İndie- pop esintileriyle Monsieur Minimal sahnede

Yunanistan’ın güncel indie-pop öncüsü unvanıyla tanınan Monsieur Minimal, soul, funk, disko ve indie tarzıyla Garanti BBVA Güz Konserleri’nde seyirciyle buluşacak. Monsieur Minimal 19 Ekim’de Salon İKSV’de sahne alacak. 

Zamansız müziğin en sevilen ismi Charlie Cunningham 25 Ekim’de sahne alacak

İngiliz şarkıcı ve gitarist Charlie Cunningham, Avrupa'nın en prestijli konser salonlarında dinleyiciyle buluştu ve 500. konser performansını geride bıraktı. "Frame" albümüyle kendini yeniden hatırlatan Cunningham, 25 Ekim'de IF Performance Hall Beşiktaş'ta sahneye çıkacak. Konser biletleri Garanti BBVA kredi kartlarına %20 indirim avantajı ile satın alınabilir.

Hem müzisyen hem eğitmen Jonathan Kreisberg, iki gece Nardis Jazz Club’ta

Amerikalı besteci ve gitarist Jonathan Kreisberg, küçük yaşlarda caz müziğin içinde kendisini geliştirdi ve caz festivallerinin en önemli katılımcılarından biri oldu. Uzun zamandır eğitimci olarak da görev yapan Kreisberg, 29 ve 30 Ekim’de Nardis Jazz Club’ta dinleyiciyle buluşacak.

Sahne performansı unutulmayan isim John Maus Blind’ta olacak

ABD'li şarkıcı John Maus; lo-fi, synth pop ve deneysel pop karması parçalarını seslendirmek için İstanbul'a geliyor. Sahne enerjisi ve performansıyla dikkat çeken Maus, 6 Kasım’da Blind’ta olacak. Konser biletleri Garanti BBVA kredi kartlarına %20 indirim avantajı ile satın alınabilir.

Hayalini gerçekleştiren Eleonora Strino, Nardis Jazz Club’ta sahne alacak

Sanatçı bir aileden gelen Eleonora Strino, çocukluk hayalini gerçekleştirerek caz gitaristi oldu. Uluslararası yarışmalara katılıp ödüller alan sanatçı, Garanti BBVA Güz Konserleri için 7-8 Kasım’da Nardis Jazz Club’ta sahneye çıkacak.

Dijitalde dikkat çeken Okay Kaya Blind’ta dinleyiciyle buluşacak

Dijital müzik platformunda 40 milyonu aşan dinlenmesiyle "Mother Nature's Bitch" şarkısıyla dikkatleri üzerine çeken Okay Kaya, dördüncü albümünü hazırlarken 22 Kasım gecesi Blind’ta konser verecek. Kaya, özellikle dijital kanallar üzerinden kendisine geniş bir hayran kitlesi oluşturmayı başardı. Konser biletleri Garanti BBVA kredi kartlarına %20 indirim avantajı ile satın alınabilir.

Kapanış konseri RY X ile yapılacak

Bir milyardan fazla dinlenmenin yanı sıra, platin ve altın plak ödülleriyle, müziği dünyanın dört bir yanındaki ikonik mekanlarda ve prestijli etkinliklerde dinleyicilerle buluşan RY X, 30 Kasım’da Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde olacak. RY X’in konseriyle Garanti BBVA Güz Konserleri bu sene kapanışını gerçekleştirecek. Konser biletleri Garanti BBVA kredi kartlarına %20 indirim avantajı ile satın alınabilir.