Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Perakende Cumartesi 23 Aralık 2023 09:59

GAP STİLLERİ İKON İSİMLERLE BİR ARAYA GELDİ

Rahat, modern ve zamansız stili yıllardır moda severlerle buluşturan GAP, 'Hayatın Armağanlarını Keşfet' kampanyası ile yepyeni bir stil yolculuğuna çıkıyor.

GAP stilleri ikon isimlerle bir araya geldi

Modern ve ikonik stillere her zaman ilham kaynağı olan GAP’in hayattaki armağanları keşfetmekteki motivasyonu güçlü isimleri harekete geçiriyor. Kampanyadaki ünlü isimler bu keşif yolculuğunda kendilerine özgün tarzları ile GAP’in 2024 Kış Koleksiyonu’nu yorumluyor.

Bu kampanyayla, GAP’in ikonikleşen logolu sweatshirt’leri, basic t-shirtleri, gömlekleri ve jeanleri gibi zamansız şıklığın vazgeçilmez parçalarının yanı sıra yeni yıl ve parti temalı koleksiyonları da moda severlerin beğenisine sunuluyor.

Kampanyada, bugünün ve yarının, alanında ikon isimleri oyuncu Büşra Develi, müzisyen INJI, oyuncu Ulvi Kahyaoğlu, müzisyen, sunucu Heja ve model, içerik üreticisi Mine Mücahid ve model, içerik üreticisi Oliver Jacobs; moda severleri hayatın armağanlarını keşfetmeye ve her yaştan, herkesin giyebileceği zamansız stille buluşmaya davet ediyor.

Kampanya ünlü isimlerin reklam filmlerinin yanı sıra GAP’in yeni yıl parti etkinliği ile devam ediyor olacak. 

GAP ile ‘Hayatın Armağanlarını Keşfetmek’, özgürlüğü ve özgünlüğü her daim vurgulayan GAP, hayattaki kişilerin değer verdiği duyguları beslemek modern stili, ikon isimlerle deneyimlemek isteyenler GAP mağazaları, GAP Türkiye mobil uygulaması ve gap.com.tr’de buluşuyor! 

Zamansız, modern yaşam stiliyle her daim özgürlüğü ve özgünlüğü vurgulayan GAP, bu yıl başında ‘Hayatın Armağanlarını Keşfet” kampanyası ile hayattaki değerlerin ve duyguların önemine dikkat çekiyor. 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR