Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Ahmet Muammer GÜNGÖR | Turizm Cumartesi 10 Şubat 2024 07:00

FOUR POİNTS BY SHERATON İZMİR'DE ROMANTİK BİR 14 ŞUBAT

Sevgililer Günü için şimdiden planlar yapılmaya, hediyeler araştırılmaya başlandı. Peki, Four Points by Sheraton İzmir'de 14 Şubat'ınızı unutulmaz kılacak bir akşama ne dersiniz? Şehrin kalbinde yer alan, her biri balkonlu toplam 110 odası bulunan Sheraton İzmir'de çiftleri, geceye düşen ışıkların romantikleştirdiği deniz manzarasının tadını çıkaracakları huzurlu bir atmosfer bekliyor.

Four Points by Sheraton İzmir'de romantik bir 14 Şubat

Sevgililer Günü, aşkı ve romantizmi paylaşmanın en özel günlerinden biri. O yüzden de bu gün sevgililer, birbirine aşklarını bir kez daha vurgulayacak, evli çiftler sevgilerini daha da tazeleyecek. Belki hayattaki önemli dönüm noktalarından birine geçilerek romantik evlilik teklifleri için planlar yapılacak… Four Points by Sheraton İzmir de bu özel günde sevenlerin yanında. Bir iş seyahatinde ihtiyaç duyulan her türlü beklentiye yanıt verecek şekilde tasarlanmış, kusursuz bir iş oteli olan Sheraton İzmir, 14 Şubat için de romantik bir rota oluşturuyor. Her biri balkonlu, dört farklı tipte toplam 110 oda bulunan otelde, geceye düşen ışıkların romantikleştirdiği deniz manzarasının kaliteli hizmetlerle birleştiği huzurlu bir konaklama sizi bekliyor.

 

14 Şubat’ta küçük bir tatil kaçamağı 

 

Sektördeki en güçlü portföyü sunan 30 markası ve 131 ülkede yer alan 7 bini aşkın tesisiyle hizmet veren Marriott otellerinden Four Points by Sheraton İzmir, 14 Şubat’ta küçük bir tatil kaçamağı yapmak isteyen çiftler için de ideal bir konuma sahip. Adnan Menderes Havalimanı’na yarım saat, şehir merkezine ise, 10 dakika uzaklıkta olan otelde kalıp Foça, Seferihisar, Karaburun, Alaçatı ve Urla gibi İzmir’in en popüler tatil lokasyonlarını gezmek de mümkün. 

Mistral Tower Projesi içerisindeki Cadde Çarşı’da yer alan yeni nesil meyhane, Fae Food & Drink, OM Atelier Bar&Kitchen Live Music, Patisserie, Ev Yemekleri Restaurant, Coffee Shops, eczane ve kuaför gibi mekânlar ise çiftlerin her ihtiyacını karşılayacak. 

14 Şubat’ta romantik bir tatil yapmak isteyen çiftleri bekleyen Four Points by Sheraton İzmir’in kapıları her daim aşka açık. 


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR