Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
İŞ DÜNYASI Cumartesi 23 Aralık 2023 13:05

FORINVEST CÜZDANIM İLE 7/24 FİZİKİ ALTIN VE GÜMÜŞ BİRİKİMİ OLANAĞI

Türkiye'nin ilk yatırım mobil uygulaması ForInvest, altın ve gümüş birikimi yapmak isteyenler için Minted Connect ile yeni bir iş birliği yaptığını açıkladı. ForInvest uygulamasına yeni eklenen ve altyapısını finansal teknoloji platformu Minted Connect'in yapılandırdığı "ForInvest Cüzdanım" özelliğiyle, platform kullanıcıları altın ve diğer değerli emtia alım satım işlemini kolaylıkla gerçekleştirebilecek. İlk etapta altın ve gümüş alım satımıyla yola çıkan uygulamada, yakın zamanda platinum alım satımı da emtia yatırımcılarıyla buluşacak.

ForInvest Cüzdanım ile 7/24 fiziki altın ve gümüş birikimi olanağı

Altın ve gümüş birikimini herkes için ulaşılabilir hale getirmek ve bu hizmeti güvenilir şekilde kullanıcılarına sunmak üzere yola çıkan finansal teknoloji platformu Minted’ın; kurumlar için geliştirdiği fiziki değerli metal varlıklarının alım satımı ve yönetimine odaklı Minted Connect markası ve ForInvest yeni bir iş birliğine imza attı. ForInvest uygulamasında başlatılan ForInvest Cüzdanım ile birikim yapmak isteyen herkes için nakit ya da kredi kartı ile güvenli ödeme seçeneği sunulurken; 0,1 gramdan başlayan miktarlarda değerli maden satın alınabildiği gibi birikimler, satın alınan değerli metaller Borsa İstanbul güvencesi ile fiziki olarak saklanabilecek. Kolay fiziki altın ve gümüş satın alımının çok yakında fiziki teslimat seçeneği ile destekleneceği belirtilirken; kullanıcıların bu sayede Borsa İstanbul’da fiziksel olarak saklanan altın ve gümüş birikimlerini, diledikleri zaman adreslerine ekstra komisyon ödemeden sigortalı kargo ile teslim alabileceği kaydedildi.

 

FİZİKİ ALTIN BİRİKİMİNİ DİJİTAL OLARAK KULLANICILARA SUNUYORUZ

 

Değerli metal birikimi yapmak isteyenler için 7/24 hizmet sunan ForInvest Cüzdanım ile yatırımcılara pratik bir çözüm sunduklarını belirten ForInvest CEO’su Serra Berkol, “Yatırım teknolojileri alanında 30 yılı geride bırakan bir şirket olarak, fintek tarafında bugüne kadar şahit olduğumuz gelişmelerden büyük heyecan duyuyoruz. Pandemi süreci de bu alandaki gelişmelerin hızını artırdı. Hiç şüphe yok ki yatırım teknolojilerinde altın çağ yeni başlıyor. Yatırım teknolojileri lideri olarak tüm ekosisteme ilham vermek için çıktığımız yolda Minted ile yaptığımız iş birliğini kıymetli buluyoruz. Yatırımcının değerli metallere olan ilgisinin son derece yüksek olduğu ülkemizde, ForInvest Cüzdanım ile alışkanlıkları değiştirerek fiziki altın birikimini dijital olarak kullanıcılara sunuyoruz.” dedi.  

 

MINTED VE FORINVEST’İN GÜÇ BİRLİĞİNİ ÜST SEVİYELERE ÇIKARACAĞIZ

 

Minted COO’su Engin Bütün iş birliği için hedeflerinin büyük olduğunun altını çizerek ekledi: “Altının ve tüm değerli metallerin geleceği parlak. Biz Minted olarak Türkiye’de herkesin kolayca ve en güvenli şekilde 7/24 fiziksel altın ve gümüş birikimi yapmasına imkân sağlıyoruz. Minted Connect ise tamamen kurumlara özgü hizmet veriyor. Burada teknolojimiz ve operasyon desteğimizle değerli metal odaklı benzersiz bir çözüm ortağıyız. 2024 yılında Minted Connect ile 100 binden fazla kullanıcıya ulaşmayı hedefliyoruz. ForInvest iş birliği bu anlamda çok değerli. Milyonlarca müşterisinin güvenini kazanmış, Türkiye’nin ilk ve en çok indirilen mobil yatırım uygulaması. Çok yakında ekleyeceğimiz yeni ürün ve servislerle bu güç birliğini daha üst seviyelere çıkaracağız.”


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR