Dolar $
33.57
%-0 -0
Euro €
36.87
%0.09 0.03
Sterlin £
42.96
%-0.02 -0
Çeyrek Altın
4361.27
%0 0.03
SON DAKİKA
Sigorta Cuma 09 Ağustos 2024 02:01

FİBASİGORTA'DAN CAZİP CEP TELEFONU SİGORTASI

Fibasigorta yenilikçi, kolay ve hızlı sigorta anlayışıyla ihtiyaç duydukları her an müşterilerinin yanında olurken, gömülü sigorta hizmetiyle de satın alma sürecinin en başında tüketiciye güven ve konfor sağlıyor.

Fibasigorta'dan cazip cep telefonu sigortası

Fibasigorta Genel Müdür Yardımcısı Erkin Gürel, “Tüketiciler, cep telefonu başta olmak üzere, elektronik ürünlerin giderek artan fiyatlarına karşı uzun süreli kullanım için güvence arıyor. Fibasigorta, olarak cep telefonu sigortasını, kişilerin ihtiyacına göre sunduğumuz farklı teminat paketleriyle düzenliyoruz, telefonu cihazın piyasa değeri üzerinden korumaya alıyoruz. Gömülü sigorta uygulamasında Türkiye’nin önemli temsilcileri arasındayız. Cep telefonu dahil teknolojik ürünleri hem satın alınırken, hem de kullanım döneminde anında kolayca sigortalıyoruz” dedi. 

ERKAN KIRILMASI

Fibasigorta, cep telefonu sigortasında müşteri ihtiyacına odaklanarak, geniş bir güvence paketi sunuyor. Fibasigorta’nın değer önerisi, “ekran kırılması”, “tam koruma” ve “uzatılmış garanti” olarak üç temel üründen oluşuyor. Sigorta ürünleriyle sunulan ana teminatlar ise şöyle; ekran kırılması, cihaz onarımı, voltaj dalgalanması ve sıvı teması neticesinde oluşan hasarlar, yetkili servis garantisi, onarım süresince ikame cihaz, hırsızlık, üretici garantisi uzatma ve batarya değişimi. Türkiye’de gömülü sigortanın en çok tercih edildiği ürünlerin başında da, sık sık yenilenen modelleriyle ve yüksek satış bedelleriyle cep telefonları geliyor. Fibasigorta, cep telefonu satışı sırasında, ‘gömülü sigorta’ uygulamasını yaygın olarak kullanıyor. Bütçe dostu, kapsamlı ve kişiselleştirilmiş seçenekleriyle koruma sağlayan Fibasigorta ürünlerini, 7/24 hiçbir belgeye gerek olmadan, web sitesi üzerinden de satın alabilmek mümkün. 

Fibasigorta Genel Müdür Yardımcısı Erkin Gürel, cep telefonu sigortasıyla ilgili detaylı bilgi vererek, yeni hedeflerini açıkladı:

Cep telefonu fiyatları modeline göre önemli ölçüde artmış durumda, telefonumuzun kırıldığı veya çalındığı durumlarda yerine yenisini koymak zorlaştı. Günümüz insanı ortalama 5,5 saatini telefon kullanarak geçiriyor, her 5 dakikada bir telefona dokunuyor ve haftada 3 defa telefonu elinden düşüyor. Telefonda oluşan hasarların yarısından fazlasına ekran kırılması neden oluyor. Sıvı teması da önemli hasar nedenleri arasında yer alıyor. Telefon değiştirme sıklığı, artan maliyetler nedeniyle, ortalama 4 yıla yaklaştı. İki yıllık üretici garantisi sona erdikten sonra, uzatılmış garanti sigortası yaptırılmadığında, cep telefonu olası hasarlara karşı güvencesiz oluyor, olası hasarda, maliyeti kullanıcı üstlenmek durumunda kalıyor. Cep telefonu sigortalarının daha çok tüketiciye ulaşması için çalışıyoruz: 

Fibasigorta, kapsam ve poliçe fiyatı olarak, sektördeki en uygun ürünleri tüketiciye sunmak için çalışıyor. Tüketiciler, yalnızca satın alırken değil, kullanımda olan cep telefonu ve elektronik cihazları için de online kanallardan 7/24 poliçe yaptırabiliyorlar. Fibasigorta’nın en çok fark yarattığı hizmetlerden biri bu… 

Hasar anında değer katan uygulamalarımızla müşterilerin yanında oluyoruz: Cep telefonu ve elektronik cihazlara güncel piyasa değeri üzerinden teminat sunuyoruz. Sigortalımıza cihazı pert olduğunda fatura bedeline bağlı kalmaksızın telefonun gerçek piyasa değeri üzerinden ödeme yapılacağı garantisini vermiş oluyoruz. Cep telefonu olmadan bir gün bile geçirmek zorunda olmak hiç kimsenin istemeyeceği bir durum. İşte bu nedenle, müşteri deneyimini bir üst noktaya taşıyan ve fark yaratan bir uygulamayı daha hayata geçirdik. Hasar anında ikame cep telefonu sunuyoruz. 

Fibasigorta olarak, ‘Bi kolayı burada’ diyoruz. Mevcut müşterimiz mobil uygulamamızdan poliçesine kolaylıkla ulaşıp, hasar işlemlerini bile tek tıkla yapabiliyor. Satış kanallarımız hızla artıyor. Önümüzdeki dönemde de ürün ve hizmetlerimizi trend ve talepleri izleyerek geliştirmeyi ve müşteri deneyimini en iyi seviyelere taşımak için çalışmayı sürdüreceğiz.”


ABONE OL
Hepsiburada web  300x250