SON DAKİKA
Sigorta Cuma 27 Eylül 2024 02:52

FİBASİGORTA CEP TELEFONU SİGORTASINI GENİŞLETİYOR

Fibasigorta, cep telefonu sigortasını daha fazla tüketiciye ulaştırmak amacıyla yeni stratejiler geliştirdi. Müşterilerine hızlı ve kolay sigorta hizmeti sunma hedefiyle Apple Premium Partner Gürgençler ile güç birliği yaparak, Apple alıcıları için yeni bir buluşma noktası oluşturdu.

Fibasigorta cep telefonu  sigortasını genişletiyor

Bu işbirliği, Fibasigorta’nın sunduğu geniş kapsamlı cep telefonu sigortası güvencelerinden faydalanma imkanı sağlarken, fiyatları artan Apple cihazlarını koruma fırsatı sunuyor.

Fibasigorta Genel Müdürü Erol Öztürkoğlu, Gürgençler ile yaptıkları işbirliğinden memnuniyet duyduklarını belirtti. Öztürkoğlu “Gürgençler, güvenilir bir marka. Bizim işimiz de ‘güvence’ vermek; sigorta dediğinizde işin özünde güven yatıyor,” dedi. Gürgençler’den alınan Apple ürünleri—iPhone, Mac, iPad, Apple Watch ve AirPods—sıvı teması, elektrik voltajı, nem, hırsızlık, ekran kırılması gibi risklere karşı güvence altına alınıyor. Müşteriler ayrıca uzatılmış garanti süresi içinde bir defa pil değişimi yapabiliyor ve garanti kapsamını sürdürebiliyor.

Öztürkoğlu, tüketicilerin Gürgençler Mağazaları’ndan Fibasigorta ürünlerine kolayca ulaşabildiğini vurguladı. Hasar süreçlerinde Gürgençler Apple Yetkili Servisi’nin sunduğu hizmetler, müşteri deneyimini zahmetsiz ve konforlu hale getiriyor. 

Gürgençler Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gürgenç, 11 şehirde 24 yetkili satış noktası ve 16 yetkili servisle hizmet verdiklerini belirterek “Sertifikalı Apple uzmanlarımız 250’yi geçti. Tüketiciler için güvenilir bir adres olduk ve her geçen gün mağaza sayımız artıyor. Fibasigorta ile yol arkadaşlığımız, hem bize güç verecek hem de müşterilerimize büyük fayda sağlayacak,” ifadelerini kullandı. Bu güç birliği ile kişiselleştirilmiş Apple deneyimini ve müşteri memnuniyetini artırmayı hedeflediklerini söyledi. 

Gürgenç, mağazalardan ürün alırken müşterilerin sigortalı bir şekilde ayrıldığını ve sigortalama sürecinin ürün satışında Fibasigorta’nın teknolojisi ile hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştiğini vurguladı. Ayrıca, Gürgençler’in Apple Yetkili Servisi, müşterilerin arızalanan Apple ürünlerini kargo ile göndermelerine de imkan tanıyor, onarım sonrasında en kısa sürede cihazları geri ulaştırarak zaman tasarrufu sağlıyor.

Fibasigorta, kuruluşundan bu yana sigorta ürünlerini ulaşılabilir hale getirmek için çalışırken, müşteri odaklı dijital yatırımlarını artırma konusunda da kararlılığını sürdürüyor. “İhtiyaca göre özelleştirilmiş sigorta ürünlerini tüketicilerle buluşturuyoruz,” diyen Öztürkoğlu, cep telefonlarının ekran kırılması ve sıvı teması gibi risklere karşı korunmasının önemini vurguladı ve cep telefonunun alındığı anda sigortalanmasını önerdi. Bu stratejik adımlar, Fibasigorta’nın pazardaki etkisini artırarak, tüketicilere daha güvenli ve konforlu bir deneyim sunmayı amaçlıyor.