SON DAKİKA
Kültür - Sanat - Magazin Çarşamba 23 Temmuz 2025 14:30

FENERBAHÇE TARİHİNE KADIN İMZASI

Fenerbahçe Spor Kulübü tarihinde bir ilk gerçekleşti: Sözleri ve bestesi bir kadın sanatçıya ait olan ilk özgün marş, 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü'nde taraftarla buluştu.

Fenerbahçe tarihine kadın imzası

Sanatçı Banu Karaca tarafından yazılan ve bestelenen “İyi ki Fenerbahçeliyim”, sadece bir marş değil; 12 Numara’ya yazılmış  bir gönül mektubu... Cumhuriyetin takımı Fenerbahçe'nin simgesi olan bu eser, sarı-lacivert sevdasından asla vazgeçmeyen, Atatürk'ün izinde yürüyen büyük taraftara ithaf edildi.

GALA GECESİ AKDENİZ’DE COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİ

Akdeniz Fenerbahçeliler Derneği tarafından düzenlenen Dünya Fenerbahçeliler Günü Balosu, unutulmaz anlara sahne oldu. Gecede, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Sayın Ali Y. Koç ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte, yurt içi ve yurt dışından dernek başkanları ve yöneticiler de yer aldı. Avrupa’nın en büyüğü olan Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı’nın EuroLeague Kupası salonda taraftarla buluşturuldu.

Fenerbahçe Maskotu Yellow, Geceye Renk Kattı

Şampiyonluklarımızın anlatıldığı özel görseller ve Ali Koç için hazırlanan video gösterildi. Gecede Banu Karaca sahneye çıkarak “İyi ki Fenerbahçeliyim” marşının dünya prömiyerini gerçekleştirdi.

ABONE OL