Dolar $
32.34
%0.29 0.09
Euro €
34.73
%-0.41 -0.14
Sterlin £
40.84
%0.02 0
Çeyrek Altın
3991.62
%0.9 35.07
SON DAKİKA
GÜNDEM Perşembe 18 Nisan 2019 14:33

"EY!.. FİNANCİAL TİMES..."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye ekonomisini kötü gösterdiği için Financial Times gazetesine yüklendi. Erdoğan, "Ey Financial Times 4 milyon mülteciye ev sahipliği yapan Türkiye'yi sen tanıdın mı? Senin ülkende ne kadar mülteci var?" ifadelerini kullandı.

"Ey!.. Financial Times..."

Türkiye'ye karşı bir propaganda yapıldığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ne yaparsanız yapın, hangi başlıkları atarsanız atın, Türkiye dimdik ayaktadır, güçlenerek de yoluna devam edecektir." dedi.

Türkiye ekonomisini kötü gösterdiği için Financial Times gazetesine yüklenen Erdoğan, "Eyy Financial Times 4 milyon mülteciye ev sahipliği yapan Türkiye'yi sen tanıdın mı? Senin ülkende ne kadar mülteci var?" dedi.

Cumhurbaşkanı ErdoğanTürkiye olarak son yıllarda uluslararası çok yönlü bir karalama kampanyasına maruz kalıyoruz. Ülkemdeki ekonomik durumla alakalı batı dünyasının belli kesimler tüm medya organlarıyla adeta ekonomimizi çökmüş, bitmiş gayreti içerine giriyor. Ne yarasanız yapın, hangi başlıkları atarsanız atın Türkiye dimdik ayaktadır. Bu medyaya bu paçavralara alıştık artık bunları yutmuyoruz biz yolumuza dimdik durarak devam edeceğiz. Financial Times böyle yazmış, sen ne yazarsan yaz benim ülkemin durumu ortada. Alışacaklar, Türkiye'nin gücünü kabullenecekler. Bunlar ilk kez bu başlıkları atmıyor, bundan sonra da atacaklar. Yeri gelir madalya dağıtırlar yeri gelir bu başlıkları atarlar
- Yükselen İslam düşmanlığı konusundaki duyarlılığımızın ülkemiz aleyhine yürütülen bu kampanyanın asıl hedefinin ne olduğunun farkındayız. Biz sesimizi yükselttikçe saldırı dozu artıyor.

- Ey Financial Times 4 milyon mülteciye ev sahipliği yapan Türkiye'yi sen tanıdın mı? Senin ülkende ne kadar mülteci var onu da haber yap bakalım. Biz 4 milyon mülteciye ev sahipliği yaparken kimsenin desteği olmadan harcadığımız 35 milyar dolar. AB'nin verdiği destek sadece 1 milyar 750 milyon dolar. Verdikleri söz 6 milyar avro.

- Ülkemizdeki 4 milyon mülteciye de bir yerden destek gelecek diye beklemeyeceğiz. Ana muhalefetin başındaki Suriyelileri geri göndereceğim demişse, Bolu'daki seçilmiş olan belediye başkanı "ben bunlara bir tas çorba vermem, geri gönderirim demişse" de biz onların eline bırakmadan valiliklerimiz yoluyla aynen yedirmeye içirmeye devam edeceğiz.

- Her ikisi de azılı birer terör örgütü olan PKK'lı ve FETÖ'cü unsurların öncülük ettiği bu iftira furyasına ülkedeki kimi sendikalar lojistik destek veriyor. Ülkemize itibar suikastı yapıyorlar.

ABONE OL