SON DAKİKA
sabancı holding mobil alt
Denizcilik Çarşamba 23 Ekim 2024 13:13

EXPOMARİTT EXPOSHİPPİNG 2025'TE

Uluslararası Denizcilik Fuarı Expomaritt Exposhipping İstanbul, "Birlikte Büyüyoruz: Bugün ve Yarın" mottosuyla, 18. kez kapılarını açmak için hazırlanıyor. 18 – 21 Şubat 2025 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek olan fuar, Informa Markets tarafından Deniz Ticaret Odası adına organize ediliyor.

Expomaritt Exposhipping 2025'te

Fuar, tersaneler, gemi inşa firmaları, çelik ve kompozit malzeme üreticileri, elektronik navigasyon sistem sağlayıcıları, makine ve motor üreticileri, gemi yedek parça tedarikçileri, lojistik şirketleri, bakım-onarım firmaları ve denizcilik ekipmanları üreticileri gibi geniş bir katılımcı profiline ev sahipliği yapıyor.

Fuar Müdürü Semih Etyemez, düzenlendiği son yıl uluslararası ziyaretçi sayısında yüzde 149 artış sağladıklarını belirterek, fuarın sadece yerel sektör paydaşlarını değil, aynı zamanda küresel aktörleri de bir araya getirdiğini vurguladı. “Denizcilik sektöründe işbirliği ve büyüme fırsatları sunan lider platform olma hedefine güçlü adımlarla ilerliyoruz” dedi.

Fuarın önemli bir özelliği, sürdürülebilirlik, yeni teknolojiler ve dijitalleşme konularında düzenlenecek etkinliklerle zengin içerikli bir seminer programı sunması. Ayrıca, “Kariyer Platformu” aracılığıyla genç profesyonellerle yeni yetenek arayan firmaları bir araya getirerek sektöre katkıda bulunmayı hedefliyor.

ABONE OL
sabancı detay