Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
İnşaat ve emlak Cumartesi 12 Haziran 2021 02:35

EVORA DENİZLİ'DE YAŞAM BAŞLADI

Teknik Yapı, Emlak Konut GYO güvencesi ile inşa edilen Evora Denizli'nin ilk etabında daire teslimlerine başladı, Evora Cadde de hizmete girdi.

Evora Denizli'de  yaşam başladı

Emlak Konut GYO’nun hasılat paylaşım modeli kapsamında Teknik Yapı tarafından Denizli’de gerçekleştirilen Evora Denizli’de yeni bir yaşamın kapıları açıldı. Projede 44’ü ticari 795’i konut olmak üzere toplam 839 bağımsız bölümden oluşan ilk etabın teslimleri başladı. Toplamda 1.556 daire 75 ticari ünite olarak planlanan projede, şimdiden 520 dairede yaşam başladı. 44 Ticari üniteden oluşan Evora Cadde, bölgenin ve projenin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak, restaurantlar, cafeler, tekstil ve perakende markaları yerini almaya başlıyor. Büyük market zinciri, kuaför ve eczane Evora Cadde’de faaliyete başladı. Projenin müşteri profili doktor, avukat, öğretmen, akademisyen, tüccar, devlet memuru, bankacı, iş insanları ve özel sektörde çalışan Denizli’nin seçkin ailelerden oluşuyor.

Çocuklu ailelerin tercihi

“Yaşanan ekonomik sorunlar, pandemi salgını gibi olağanüstü etkenlere rağmen, izlenen doğru politika ve karşı tedbirler, Türkiye ekonomisi ve inşaat sektörünü ayakta tuttu” diyen Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, Denizli'nin yaşam ve yatırım projesi Evora Denizli'den daire alanların ise 3,5 yılda yüzde 125 kazandığının altını çizdi. Teknik Yapı’nın da geçmiş deneyimi ve güçlü finansal yapısıyla bu süreci başarıyla atlattığını ifade eden Umut Durbakayım, Evora Denizli projesinde daire teslimlerinin devam ettiğini vurguladı. Durbakayım, zorlu sürece rağmen Evora Denizli projesinin ilk etabındaki daire teslimlerinin başlamasının Türk ekonomisinin ve Teknik Yapı’nın gücünü gösterdiğine işaret etti. “Denizli’de yaşayan insanların yaşam tarzına uygun olarak geliştirilen Evora Denizli projesindeki mimari ve satış sonrası hizmet kalitesine güveniyoruz” diyen Umut Durbakayım, Türk yaşam tarzının temel çizgilerinden ödün vermeden hayata geçirildiğinin altını çizdi. Projenin aile yaşamı odak alınarak gerçekleştirildiğine vurgu yapan Umut Durbakayım,  ilk etapta yer alan 3+1 ve 4+1 tipi dairelerin tamamının satılmış olmasının da bu öngörünün doğruluğunu desteklediğini söyledi.



ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR