Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Lojistik Perşembe 10 Haziran 2021 02:47

"EVDE YOKTUNUZ" DÖNEMİNE SON

Covid-19 pandemisi ile birlikte Türkiye ve dünyada hızla büyüyen sektörlerin başında gelen lojistik teknolojileri sektöründe hız ve güvenilirlik alışveriş tercihlerini de etkiledi.

Pandemi döneminde artan yoğunlukla geç gelen kargoların yanı sıra, “Geldik, evde yoktunuz” söylemi de tüketicilerin memnuniyetsizlik konularının başında geliyor. Teslimat hizmetinde teknolojik ve köklü bir değişim gerçekleştiren ve tüm teslimat sürecini dijitalleştiren PackUpp ise “Komşuma Bırak” ve “Haritadan Canlı İzleme” özellikleriyle “Evde yoktunuz” dönemine son verdi. 

Paketi haritadan canlı izleme  

Türkiye’de yeni nesil “Aynı-Gün Teslimat” ve “Sonraki-Gün Teslimat” hizmetinin öncüsü olan PackUpp,  hızlı, güvenilir, teknolojik ve konforlu teslimatı kullanıcılarına sunmaya devam ediyor. Teslimat süreci başladığı anda kullanıcıya gelen SMS ile paketini haritadan canlı izleme fırsatı veren PackUpp, kapıya kadar gelen kargonun geri dönmemesi için de “Komşuma Bırak” özelliğiyle sorunsuz teslimat sağlıyor. Bu özellikler sayesinde siparişi verdikten sonra adres değiştirmek isteyenler, kendilerine gelen SMS içerisinde yer alan “Komşuma Bırak” butonu üzerinden teslimatlarında kolaylıkla adres değişikliği yapabiliyor. PackUpp kurucu ortağı ve CEO’su Semih Emre Özcan, hayata geçirilen sistemle paketi kullanıcıya teslim etme oranında neredeyse yüzde 100’e ulaştıklarını söyledi. 



ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR