Dolar $
32.53
%0.15 0.04
Euro €
34.87
%0.29 0.1
Sterlin £
40.75
%0.2 0.08
Çeyrek Altın
3969.23
%-0.41 -15.98
SON DAKİKA
Kripto Para Pazar 09 Temmuz 2023 20:44

EURO TETHER VE TETHER GOLD XT.COM'DA LİSTELENECEK

İlk ve en yaygın kullanılan stablecoin'e güç veren Tether Operations Limited (Tether), Euro Tether (EUR₮) ve Tether Gold'un (XAU₮) yakında dünyanın ilk topluluk odaklı kripto para platformu olan XT.COM'da listeleneceğini duyurdu.

Euro Tether ve Tether Gold XT.COM'da listelenecek

Euro Tether ve Tether Gold'un XT.COM'da listelenmesiyle birlikte borsanın kullanıcıları, USD₮'nin yaratıcıları tarafından geliştirilen bu iki stablecoin'e erişim sağlayabilecek. Fiziksel altının sahipliğini temsil eden dijital varlık XAU₮'nin avantajlarını deneyimleyebilen XT.COM kullanıcıları, euronun kesintisiz ve güvenli bir dijital temsilini sağlayan ve euroya 1'e 1 oranda sabitlenmiş bir stablecoin olan EUR₮ ile de işlem yapma fırsatına sahip olacak.

Euro Tether’in ve Tether Gold’un XT.COM’da listelenecek olmasına ilişkin açıklamalarda bulunan Tether CTO'su Paolo Ardoino, "Topluluk odaklı borsaların öncüsü XT.COM'un, dünyanın her yerindeki kullanıcıların euro ve fiziksel altınla desteklenen dijital varlıklara erişimi kolaylaştırmaya karar vermesinden heyecan duyduk. Bu gelişme piyasada lider konumda bulunan stablecoin'in arkasındaki şirket olarak, finansal özgürlüğün kilidini açma ve dünya çapındaki topluluklar için ekonomik kapsayıcılığı teşvik etme konusundaki kararlı taahhüdümüzü daha da vurguluyor." dedi.

2018'de kurulan ve topluluk odaklı kripto para borsalarının öncüsü olan XT.COM borsası, derin likidite ve minimum ücretler sağlayan Bitcoin, Ethereum ve altcoin tradingi için kusursuz bir platform deneyimi sunuyor.  500 bini aktif olmak üzere 6 milyondan fazla kayıtlı kullanıcıya sahip olan borsa, 40 milyondan fazla katılımcıyla gelişen bir ekosistemi destekliyor. 800'den fazla token ve 1000'den fazla işlem çiftiyle geniş bir ürün portföyü sunan XT.COM, kullanıcılarına spot işlemler, marj işlemler, OTC işlemleri gibi çeşitli seçenekler sağlıyor.

 


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR