Dolar $
32.19
%-0.26 -0.08
Euro €
34.99
%-0.42 -0.14
Sterlin £
41.18
%-0.05 -0.02
Çeyrek Altın
4094.65
%1.76 69.77
SON DAKİKA
Göksel ÇAKIR | Kültür - Sanat - Magazin Salı 07 Mayıs 2024 15:07

EROL IŞIK'TAN KIZLAR OKUSUN İÇİN EĞLENCELİ PROVA

Organizatör Banu Noyan tarafından TAMEV öncülüğünde başlatılan "Kızlar Okusun" kampanyası yararına düzenlenen İstanbul Open Stage'in provaları cemiyet hayatının ünlü isimlerini buluşturdu.

Erol Işık'tan Kızlar Okusun için eğlenceli prova

Organizasyon ve sanat yönetmenliğini Banu Noyan'ın yaptığı İstanbul Open Stage Fashion Week, Lazzoni Hotel’de moda, iş ve medya dünyasının zirvesindeki isimleri podyuma çıkaracak. Gökay Kalaycıoğlu’nun sunduğu İstanbul Open Stage’te, cemiyet ve iş hayatının birbirinden 50 seçkin ismi “Kızlar Okusun Geleceğe Emin Adımlar Atsınlar” diye podyuma çıkarak destek verecek.

14 Mayıs akşamı Lazzoni Hotel’de organizasyonda podyuma çıkacak ünlü isimler, pazartesi günü Banu Noyan Akademi’deki provalara Neslihan Kozanoğlu, Gül Ergi, Zuhal Mansfield, Tülay Demir Oktay, Efsa Taşkın, Ebru Akyüz, Hayriye Demirtaş, Figen Yavuz, Tuğba Çömlekçioğlu ve Prof. Dr. Orhan Tarçın gibi birbirinden ünlü isimler provaya katıldı. İlk kez podyumda yürür gibi provalara katılan ünlü isimler, mankenler gibi yürürken eğlenceli dakikalar yaşadı. İlk defa podyumda yürüyecek birbirinden seçkin isimler heyecanlarını saklamayarak, “Bugün öğrenci olduk, meslek ve konumlarımızı kapıda bırakıp derse girdik, bacaklarımız titriyor, modellerin işi meğer ne zormuş. Kızlar okusun, geleceğe emin adımlar atsınlar diye biz de podyumda yürüyeceğiz” diyerek birbirlerini sakinleştirmeye çalıştı.

Toplumsal Açlıkla Mücadele ve Eğitim Derneği TAMEV’in başlattığı “Kızlar Okusun Diye” kampanyasına destek olmak için podyumda yürüyecek olan ünlüler arasında Kamuran Akkor, Ahmet San, Burak Kut ve 13 yaşındaki kızı Aden Kut, Zahide Yetiş, Türkan Şerbetçi, Cemil İpekçi, Lütfü Sapmaz, Cihan Soyer, İpek Tuzcuoğlu, Prof. Dr. Arif Verimli, Ender-Önder Ataç, Nasuh Mahruki ve Halil Ergün de yer alacak.

ABONE OL