Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Perakende Pazar 24 Aralık 2023 16:45

ENGLİSH HOME'DA YILBAŞI HEDİYELERİ

Yaşam alanlarına huzur, rahatlık ve tasarım şıklığını taşıyan English Home, yeni yılda sevdiklerine ya da kendine, unutulmayacak bir hediye almak isteyenlere birbirinden farklı kategoride yüzlerce hediye sunuyor.

English Home'da yılbaşı hediyeleri

Tasarladığı birbirinden keyifli ürünlerle yılbaşında en iyi hediye alternatiflerini English Home sunuyor. Benzersiz detaylarla tasarlanan yemek takımları, birbirinden şık dekoratif ürünler, nevresim takımlarından tencerelere ve masa örtülerine kadar sizin ve sevdiklerinizin ihtiyacı olan hediyeler saymakla bitmiyor. Sen de bu yılbaşında kendini ya da sevdiklerini mutlu etmek istiyorsan aradığın hediye English Home’da. Yılbaşı heyecanını, 10’dan geri sayımı sahiplenerek yılbaşına özel herkese ve her zevke uygun hediye alternatifleri ile artıran English Home, yeni yılda evlere kalite ve şıklık, hediye severlerin yüzüne mutluluk katacak. 

Yılbaşı sofraları için de seçenek çok  

English Home’da sevdiklerine hazırlayacağın mükemmel yılbaşı sofraları için de seçenek çok. Yılbaşı sofralarına renk katacak yemek takımları, yılbaşı temalı mumlar ve birbirinden şık şamdanlar zarif yemeklere eşlik ederken, bardaklar, runnerlar, çatal bıçak takımları ve Amerikan servislerine kadar birçok parça bu yılbaşında sevginin göstergesi olacak. Yeni yılda yapılacak ilk kahvaltılarda yine English Home şıklığı konuşulacak. Kahvaltı takımından şekerliğe, çaydanlıktan çay bardaklarına kadar tüm detayların ve birçok hediye seçeneğinin bulunduğu English Home, geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da her zaman en iyi hediyeyi alabileceğin yer olacak.  

Yılbaşı sohbetlerinin konusu English Home ile yeniden şekillenecek  

Yılbaşı sohbetlerin konusu, yılbaşı temalı fincanlarla birlikte yeniden şekillenecek. Yılbaşı temalı kupalar, kahvelere keyif katacak fincanlar, kahvelerin lezzetini artıracak Çift Taşım Türk Kahvesi Makinesi gibi onlarca parça ile sohbetler lezzetle tanışacak. Çay makineleri ile çayın bitmeyen keyfi uzun süre sofraları saracak. Halılar, kilimler, dekoratif yastıklar ve abajurlara kadar yeni yılda evini yenilemek isteyene verilebilecek en güzel hediye seçeneklerini bulabileceğin English Home, bebekleri de unutmuyor. Bebek odası aksesuarları, bebek giyim, aksesuar ve bakım kategorisinde, bebeklere ve en güzel annelere onlarca hediye seni English Home’da bekliyor.    

İstediğin her şeyi herkesle örtüştürebileceğin sınırsız hediye seçeneği English Home’da

Yeni yılda evinin havasını değiştirmek isteyenler yine English Home’a uğrayacak. Oda ve dolap kokusu bu yıl evinize, kendinize ya da sevdiğinize verdiğiniz en güzel hediye olacak. Yeni yılda kişisel bakımıyla öne çıkmak isteyenler ise English Home’un el kremi, vücut spreyi ile aradığı tazeliğe ulaşacak. Aynalar, çerçeveler, birbirinden şık vazolar, ayrıcalıklı tasarımlı biblolar ve duvar saatleri ile bu yıl hediyeleşme yeni bir anlam kazanacak. Bebek ve çocuklara, kadın ve erkeklere kadar herkese özel bir hediyenin bulunduğu, her parçayı herkesle örtüştürebileceğin sınırsız hediye seçeneği English Home’da olacak. 

English Home’un yılbaşı için hazırladığı ürünlerle ilgili tüm detaylara ve çok daha fazlasına English Home mağazalarından, www.englishhome.com’dan ve English Home mobil uygulamasından ulaşabilirsiniz.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR