'ENGİNAR', GALLADA'NIN İMZA LEZZETLERİ ARASINDA ÖNE ÇIKIYOR
The Peninsula Istanbul'un imza restoranı GALLADA, mevsimsel ürünlerle hazırlanan özgün lezzetlerini keşfe davet ediyor. Boğaz ve Tarihî yarımadanın eşsiz manzarasına hâkim, nar ağaçlarıyla çevrili göz alıcı terasında, usta şeflerin özel dokunuşlarıyla hazırlanan tatlar misafirlerini bekliyor.

The Peninsula Istanbul’un Tarihî yolcu terminali binasının manzarasıyla büyüleyen terasında yer alan GALLADA, her mevsim misafirlerine unutulmaz deneyimler sunuyor. Misafirlerini İstanbul’un tarihî ve kültürel dokusuyla iç içe, eşsiz bir atmosferde ağırlayan GALLADA; Türkiye’nin ilk ve tek iki Michelin yıldızlı şefi Fatih Tutak’ın şef direktörlüğünde ve Taylan Yücel’in şefliğinde özenle hazırlanmış menüsü ve yaratıcı sunumlarıyla fark yaratıyor. GALLADA, zarif atmosferi ve benzersiz gastronomik anlayışıyla unutulmaz deneyimler sunuyor.
Mevsimsel bir Dokunuş: GALLADA’dan Urla Enginar
Her mevsimin en taze ürünlerini sezonun enerjisiyle harmanlayan GALLADA, bu kez yaz ayının en özel sebzelerinden enginarı merkezine alıyor. Urla’nın bereketli topraklarından özenle toplanan enginarlar, doğal dokularını ve lezzetlerini koruyarak pişirilerek tabağın başrolüne yerleşiyor. Bu eşsiz lezzet, GALLADA mutfağında özel olarak fermente edilen bahar tarhanası ile buluşarak geleneksel ve modern tatlar arasında zarif bir köprü kuruyor. Taze dereotu yağı, tabağa hem hafiflik hem de aromatik bir derinlik katarken, organik elma sirkesi enginarın doğal tatlılığını kusursuzca dengeleyerek lezzeti zirveye taşıyor.