Dolar $
32.19
%-0.26 -0.08
Euro €
34.99
%-0.42 -0.14
Sterlin £
41.18
%-0.05 -0.02
Çeyrek Altın
4094.65
%1.76 69.77
SON DAKİKA
Gastronomi Cuma 12 Mart 2021 02:23

EN GÜZEL YALIDA LEZZET

Dünyanın en güzel yerindeki, en güzel yalıda lezzet & mutfak eğitimi alabilir veya Lezzet Etkinlikleri düzenleyebilirsiniz.

En güzel yalıda lezzet

LDF/Lezzet Dernekleri Federasyonumuz katkıları ve SE PLUS Mutfak Ekipmanları A.Ş. yatırımı olarak, İstanbul boğazının en güzel koyunda faaliyete geçen, dünyada bir eşi daha olmayan Gastroyalı Gastronomik Eğitim ve Etkinlikler Merkezi, pandemi dolayısıyla ara verdiği çalışmalarına, ünlü yerli ve yabancı, cuisine ve pastry chefler, somalier, barista ve barmenler ile devam ediyor.

SE PLUS kuruluşu Y.K. Bşk. Ahmet Taner Murat yönetiminde, gruplara ve kişiye özel yemek/tatlı/pasta yapma ve sunum eğitimleri, çeşitli içecek veya yağlara dönük, degüstasyon etkinlikleri, film ve dizi çekimleri ile yeni gıda ürünlerinin lansmanları konusunda, ünlü markalara hizmet veriyor. Gastroyalı'nın denizle bütünleşen katında, tam teşekküllü bir "Endüstriyel Mutfak" bir amatör ve birde patisserie mutfağı bulunmakta, ikinci katta ise cafe ile degüstasyonlar için büyük mermer masa, kamera, TV ve diğer dijital & elektronik sunum cihazları bulunmaktadır.

Özel iskelesi ve marinası olan, Gastroyalı'ya denizden tekne ile de gelip, gidilebiliyor.


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR