Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Mustafa YAŞAR | Turizm Perşembe 08 Şubat 2024 09:04

ELİTE WORLD SÜRPRİZ PAKETLER İLE SEVGİLİLER GÜNÜ'NÜ UNUTULMAZ KILACAK

Elite World Hotels & Resorts, 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel hazırladığı paketlerle unutulmaz bir deneyim vadediyor. Elite World İstanbul Basın Ekspres, The Grill Restoran'da romantik bir ambiyansta hazırlanan menüsüyle bu günü eşşiz kılıyor. Elite World Grand Küçükyalı ise hem Sevgililer Günü özel menüsü hem de konaklama paketiyle bu özel günü anıya dönüştüyor.

Elite World Sürpriz Paketler ile Sevgililer Günü'nü Unutulmaz Kılacak

14 Şubat Sevgililer Günü’ne sayılı günler kala birçok kişiyi bu özel günü anlamlı kılacak program yapma telaşı sardı. Elite World Hotels & Resort, bünyesindeki otellerde Sevgililer Günü’nü unutulmaz bir programla kutlamak isteyenler için farklı alternatiflerden oluşan paketler hazırladı. Elite World İstanbul Basın Ekspres, Elite World Grand Küçükyalı ve Elite World Van’da geçerli kampanyalar çiftlerin yüzünü güldürüyor. Bunun yanı sıra zincirin iyi yaşam ve spor merkezi Fit Life Spa ve Health Center’da ise İstanbul ve Van otellerinde geçerli olacak kampanyada üyelik ve paket masajlarda, yılın bu en “özel” gününde çiftlere yüzde 10 indirim sağlanıyor. 

Fit Life için hazırlanan kampanyalarda rezervasyonlar 7 Şubat itibariyle başlayarak 15 Şubat’ta sona eriyor. Elite World, üstün konforlu odaları, imzalı restoranı The Grill ve Fit Life’ta bu güne özel hazırlanan paketlerle Sevgililer Günü’nü eşsiz bir anıya dönüştürüyor. 

“İlk buluşma”dan “Ömür Boyu Mutluluk”a lezzet şöleni 

Elite World İstanbul Basın Ekspres, bu özel günde sevgilileri muhteşem bir atmosfer eşliğinde lezzet yolculuğuna çıkaracak bir menü hazırladı. Sevgililer Günü menüsü “İlk Buluşma” adını taşıyan avokadolu humus, füme dana nuar, kırmızı üzümlü emmantel peyniri, vişneli yaprak sarma ve kayısılı portakallı kerevizden oluşan “starter” ile başlıyor. Onu adaçayı ve tereyağı sosla hazırlanan 5 peynirli ravioli’den oluşan “Sıcak Bir Öpücük” izliyor. Fırında dana konfi, porçini risotto, mini kabak, havuç ve karabiber sos ile hazırlanan “Mutluluk Tabağı” ise bu özel günü taçlandırıyor. “Ömür Boyu Mutluluk” ise geceye lezzetli bir final yapmanız için çikolatalı pasta ve orman meyveli sostan oluşuyor. 

Menü “İlk aşk çıtırtıları” ile başlıyor

Elite World Grand Küçükyalı ise hem Sevgililer Günü menüsü hem de konaklama paketiyle bu günü unutulmaz kılmaya hazırlanıyor. Menü, “İlk aşk çıtırtılarıyla başlayan” dumanda tütsülenmiş, körpe yeşillikler üzerinde avakadolu somon tartar ile başlarken, sebzeli bohça krep kongase domates soslu pırasa talaşı ile ara sıcaklarla devam ediyor. “Aşk Ateşiyle Buluşanlar” adını taşıyan ana yemek ise fırın rezene eşliğinde istiridye mantar soslu taze baharatlı dana bonfile ve sebzeli buğday rizottosundan oluşuyor. “Aşkın Son Hali” tatlı mönüsünde ise vanilyalı sos eşliğinde çıtır milföy arasında çilek esintisi bu özel menüye son dokunuşu yapıyor. Limitsiz yerli içki ve soft içecekler de bu özel geceye eşlik ediyor. 

Elite World Grand Küçükyalı, bugünü daha özel kılmak için çiftlere konaklama paketleri de hazırladı. Deluxe deniz manzaralı odada konaklama, açık büfe kahvaltı ve The Grill Restoran’da Sevgililer Günü menüsünün dahil olduğu paket, bu özel günü eşsiz bir deneyime dönüştürmek isteyenler çiftler için düşünüldü. 

Elite World Van da çiftleri unutmadı. The Grill Restaurant’ta zengin ızgara çeşitlerinin hakim olduğu A la carte menü ve canlı müzik eşliğinde Sevgililer Günü yemeği hazırladı. Otelde 19.00 ‘da başlayacak yemek ve canlı müzik programı 23.00’e kadar devam edecek. 


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR