SON DAKİKA
Ticaret ve alışveriş Pazar 29 Eylül 2024 11:52

E-TİCARET, FUTURECOMMERCE360'DA KONUŞULDU

Her yıl olduğu gibi 'Geleceğin Ticareti, Ticaretin Geleceği' mottosu ile organize edilen ve perakende sektörünün tüm paydaşlarını bir araya getirmeyi başaran FutureCommere360 Konferansı bu yıl da 25 Eylül günü 42 Maslak AVM, 42 Venue sahnesinde hibrit olarak gerçekleşti.

E-Ticaret, FutureCommerce360'da Konuşuldu

Alkaş’ın düzenlediği FutureCommerce360, ticaretin geleceğini sektörün tüm paydaşlarını bir araya getirerek masaya yatırdı. Perakendenin hazır giyimden FMCG’ye tüm alt sektörlerinden birçok üst düzey karar verici, fikir önderleri, çok kanallı perakendeciler, online perakendeciler, lojistik ve stok yönetimi şirketleri, dijital pazarlama şirketleri, e-ticaret teknoloji sağlayıcıları ve girişimcilerin yer aldığı konferans ayrıca katılımcılarına networking olanakları da sağladı. 42 Maslak AVM, 42 Venue’de gerçekleşen ve Digital Network Alkaş (DNA) platformu üzerinden canlı yayınlanan konferansa 500’den fazla sektör profesyoneli katılım sağladı.

Global ve yerel trendlerin, yeni teknolojilerin, yeni iş modellerinin, başarılı uygulamaların konuşulduğu konferansın sunuculuğunu Melda Yücel üstlenirken, açılış konuşmalarını ise Alkaş & HAN Spaces Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş, Alkaş Genel Müdürü Yonca Aközer, ee Group Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Erol Özmandıracı ve TÜBİSAD Yönetim Kurulu Başkanı M. Ali Tombalak yaptı.