Dolar $
32.53
%0.15 0.04
Euro €
34.87
%0.3 0.1
Sterlin £
40.74
%0.21 0.08
Çeyrek Altın
3966.04
%-0.49 -19.13
SON DAKİKA
Sigorta Pazar 05 Kasım 2023 12:43

E-KASKO YAPTIRAN YOLDA KALMA ENDİŞESİ YAŞAMIYOR

Aksigorta, elektrikli araç kullanıcılarının en büyük korkusu olan pil bitmesi sonucu yolda kalma endişesini ortadan kaldırdı. Elektrikli araçlar için özel olarak tasarlanan ilk sigorta ürününü hayata geçiren Aksigorta, e-kasko adını verdiği bu yeni üründe; yanlış şarj dolumundan, şarj ekipmanlarının çalınmasına, pil güvencesinden yerinde şarj hizmetine ve Eşarj hizmetinde %10 indirim avantajına kadar sunduğu sayısız güvence ile elektrikli araç kullanıcılarının güvenle yol almasını sağlıyor.

E-Kasko Yaptıran   Yolda Kalma Endişesi Yaşamıyor

Dünya genelinde ve Türkiye’de elektrikli araç pazarı hızlı bir büyüme evresi gösteriyor. Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği (ODMD) verilerine göre 2023 yılında 39 bin 051 adet elektrikli satışı gerçekleşti ve pazar payı yüzde 5,9’a çıktı. Hibrit otomobil satışları ise 70 bin 072 adete yükseldi. 2022 yılı aynı döneminde sadece 4 bin 056 adet elektrikli ve 40.889 adet hibrit otomobil satışı yapılmıştı. Aksigorta’nın yapmış olduğu araştırmaya göre ise, elektrikli araç kullanıcılarının en büyük endişesi batarya bitimi nedeniyle yolda kalmak olarak ortaya çıktı. Yeni nesil sigortacılık anlayışıyla, müşterilerinin ihtiyaç ve beklentilerine yönelik ürün geliştiren Aksigorta, Türkiye’de bir ilk olarak piyasaya sürdüğü elektrikli araçlara özel kasko ürünüyle bu endişeyi sonlandırdı. Şarj bitmesi nedeniyle yolda kalan araçlara güvence tanımlayan Aksigorta, aracın sürüş esnasında şarjının bitmesi durumunda İstanbul ili özelinde yerinde şarj hizmeti sağlıyor.

Sayıları hızla artan elektrikli araç kullanıcılarının kendisini güvende hissedeceği yeni bir ürün sunan Aksigorta, e-kasko ile elektrikli araç sahiplerine özel şarj hizmetinin yanı sıra sayısız güvence sunuyor. e-kasko sahipleri, yanlış şarj dolumu, aracın tamir olacağı servise mesafe sınırsız çekim, şarj ekipmanlarının çalınması, pil güvencesi  gibi sadece e -kasko’da bulunan pek çok teminat seçeneğine de sahip olacaklar. Aynı zamanda Aksigorta müşterileri Eşarj hizmetinde %10 indirim avantajı da elde edecek. 


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR